Meteen naar de inhoud

Projectinrichting Amsterdam

Bureaus, tafels, kasten en ladeblokken. Zomaar een kleine greep uit ons assortiment. Kantoorinrichting met moderne of industriële kantoormeubilair, bij ons bent u op het juiste adres. Kom langs in onze showroom en bekijk de verschillende mogelijkheden van onze fabrikanten. U kunt ook een afspraak maken bij u op locatie in Amsterdam!

Bent u op zoek naar een projectinrichter die u volledig ontzorgt op het gebied van projectinrichting? Otto’s biedt een totaaloplossing voor uw kantoor, bedrijf, instelling of gewoon voor thuis. Gebaseerd op een groot assortiment A merken en altijd met de beste service en hoogste kwaliteit. We verkopen meubels van bekende merken, waaronder: Drentea, Palmberg, Voortman, Viasit en Interstuhl.

Wij kiezen onze merken zorgvuldig, want kwaliteit en service vinden wij heel belangrijk. Daarnaast staat bij ons duurzaamheid en de circulaire economie hoog in het vaandel en zien wij dit ook graag terug bij onze leveranciers.

In onze showroom vindt u o.a. kantoormeubilair, directiemeubilair, vergadermeubilair en schoolmeubilair. Daarnaast bieden wij verschillende stijlen aan, waaronder industrieel en modern. Uiteraard zijn er tal van mogelijkheden en voorzien wij u graag van een passend interieuradvies dat uw bedrijf goed uit de verf laat komen.

Of het nu gaat om ver vervangen van uw huidige kantoorinrichting of nieuwe kantoorinrichting, Ottos is uw betrouwbare partner in projectinrichting in Noord Holland.

Maak een afspraak op locatie of kom langs in onze showroom in Broek op Langedijk, 10 minuten van Alkmaar

Complete projectinrichting

Otto’s is uw projectinrichter als het gaat om uw complete kantoorinrichting.

Wij adviseren en leveren o.a. de volgende producten:

Advies projectinrichting Amsterdam

Advies is de basis van onze manier van werken.

Daarom werken wij, als projectinrichter, met een stappenplan zodat we niet alleen de kantoormeubelen leveren, maar ook zorgen voor een prettige werkomgeving. Hiervoor geven wij advies over:

Ergonomie
Akoestiek
Opbergoplossingen
Werkplekonderzoek
Innovatief werken
Circulair werken

Otto’s biedt projectmanagement aan, hierdoor ontzorgen wij onze klanten volledig. Wij zorgen dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd in samenwerking met onze partners. 

Totaaloplossingen

Naast het geven van advies en het verkopen van al kantoormeubilair is Otto’s ook uw partner voor ICT oplossingen en documentoplossingen:
Werkplekbeheer

ICT Diensten
Cloud diensten
IT beveiliging
Telefonie
Audiovisueel
Multifunctionals
Scannen
Plotten
Toners en inkt
Beheer en onderhoud 

Bekijk een selectie van onze reeds gerealiseerde projecten! Wij werken door heel Nederland, waaronder in: Amsterdam, Rotterdam, Zwolle, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Purmerend, Breda, etc.