Meteen naar de inhoud

Projectmanagement inrichten kantoor

Gaat u verhuizen en krijgt u een nieuw kantoor? Dan is projectinrichting belangrijk. Wij begeleiden uw project van tekening tot inrichting. Wij denken niet alleen mee, maar helpen u fysiek. U heeft geen omkijken naar het project, want alles wordt, in goed overleg, voor u geregeld! Wij kunnen bij projectmanagement gebruik maken van heel veel leveranciers en merken en werken samen met partners binnen de regio. Zo kunnen wij zorgen dat vloeren gelegd worden, zonwering en gordijnen hangen en er planten staan, compleet afgerond met wekelijks verse bloemen als u dat wenst!

Ruim 143 jaar ervaring…

Dankzij onze ervaring hebben wij een goed beeld van de mogelijkheden en onmogelijkheden op het gebied van projectmanagement. Projectmanagement is namelijk veel breder dan alleen het inrichten van een ruimte met een kast, bureau en bureaustoel.

Denk bijvoorbeeld aan de juiste vloerbedekking, raambekleding, verlichting en niet te vergeten ergonomie en akoestiek. Daarnaast natuurlijk netwerk- en documentoplossingen. Wij kunnen alles verzorgen!

Een combinatie van luisteren, kennis en ervaring

Wij luisteren en denken graag met u mee. Een totaaloverzicht vooraf is erg belangrijk, zodat we eventuele vervelende situaties achteraf kunnen voorkomen. Wij zullen daarom vanaf het begin alle aspecten van het project en uw wensen en eisen goed in kaart brengen. Op basis daarvan zullen wij een zorgvuldig uitgewerkt plan maken, compleet met 3D tekeningen.

Na het plan volgt natuurlijk de uitwerking. Uiteraard zullen dan alle stappen in overleg en nauwe samenwerking worden genomen. Alleen samen kom je tot een perfecte eindresultaat.

Projectmanagement bij Otto’s is ontzorgen…

Bij projectmanagement is ‘ontzorgen’ het sleutelwoord. Samen met onze leveranciers en diverse partners en in nauw overleg met u, kunnen wij uw project begeleiden van ruwe bouw tot het laatste detail.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie? In ons portfolio staan diverse voorbeelden van projecten die wij hebben mogen realiseren, maar u bent natuurlijk ook welkom in onze showroom of maak vrijblijvend een afspraak met ons bij u op locatie.

Wij zijn dé specialist in projectmanagement! 

Recente projecten

Bekijk een selectie van onze reeds gerealiseerde projecten!

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!