Ga naar de inhoud

Online mailprotection / spamfilter

Datto SaaS Protection

Even voorstellen… Datto SaaS Protection

Simpele, geautomatiseerde en veilige back-up 

Als u van SaaS-toepassingen gebruik maakt, zorg er dan voor dat u gegevens net zo behandelt als u op locatie zou doen: met een betrouwbare oplossing een back-up maken. Het is een standaardprocedure die geïmplementeerd moet worden om uw bedrijfsgegevens veilig te houden, waar deze zich ook binnen uw organisatie bevinden.

Afzien van een back-up kunt u op de korte termijn geld besparen, maar de kosten van een gegevenslek kunnen uiteenlopen van kleine ongemakken tot langdurige reputatieschade, verlies van klantgegevens, boetes en uiteindelijk sluiting van het bedrijf.   

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook
onze webshop!

Met Datto’s SaaS Protection en onze deskundige hulp kunt u stilstand voorkomen en uw bedrijfsgegevens veiliger bewaren. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te horen over hoe cloudback-up een ramp met gegevens kan voorkomen. SaaS-gegevens zijn niet immuun voor permanent gegevensverlies. Zowel Microsoft als Google geven geen garanties voor het herstellen verwijderde gegevens, het zij door onbedoelde menselijke fouten of een kwaadwillige ransomware-aanval. Microsoft 365 en Google Workspace (voorheen G Suite) maken samenwerking weliswaar efficiënter, gegevensbescherming en -beheer blijven een probleem. SaaS-apps bevatten elementaire herstelcapaciteiten voor verloren gegevens, maar er zijn enkele belangrijk problemen:
  • Gegevensverlies door permanente verwijdering
  • Gegevensverlies door een ransomware-aanval
  • Tijd en geld die verloren gaan bij het herstellen van bestanden

Datto SaaS Defense

SaaS Defense is een geavanceerde beschermings- en spamfilteroplossing die onbekende malwarebedreigingen de eerste keer dat het deze in de Microsoft 365 collaboration suite aantreft detecteert, waardoor de tijd tot detectie wordt verkort en het hiaat in de bescherming tegen bedreigingen wordt gedicht.

  • Naadloze implementatie en beheer
  • Gedetailleerde, eenvoudig te begrijpen rapportage
  • Gegevensonafhankelijke, gepatenteerde technologie
  • Aanpasbare spamfiltering
  • Detectie bij de eerste aanvalspoging

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!