Meteen naar de inhoud

Overigen / accessoires

Wij hebben er op onze website voor gekozen u te informeren over onze diensten, producten en u een beeld te geven van wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij realiseren ons daarbij dat er zaken zullen zijn die u niet kunt vinden of waar u meer informatie over wenst. 

Neem bijvoorbeeld kabelmanagement; daar hebben we geen specifieke pagina van, omdat het bijna altijd als maatwerk meegenomen wordt bij projecten. Maar het zijn natuurlijk wel heel belangrijke accessoires. Mocht u iets niet kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Onze webshop

Naast deze website hebben wij een webshop. In onze webshop vindt u een groot deel van ons assortiment. Bent u op zoek naar bepaalde producten en wilt u ons assortiment online bekijken? Klik dan hier voor een link naar onze webshop.

Maar wilt u proberen hoe een bureaustoel zit, gaat het om maatwerk, grote aantallen of heeft u een andere vraag, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het is zeker bij de aanschaf van meubilair belangrijk om u goed te laten informeren en te onderzoeken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Vast onderdeel van onze service is de mogelijkheid van een proefplaatsing, dan kunt u echt ervaren hoe het werkt en zit.

Online en offline, hand in hand samen!

Naast alle mogelijkheden om ons online te benaderen, zoals onze webshop, website, mail, chat enz. kunt u ons natuurlijk ook bellen of langskomen in onze showroom in Broek op Langedijk. Maar een afspraak bij u op locatie kan ook!

Op het gebied van kantoormeubilair en alle accessoires zijn er zo ontzettend veel mogelijkheden, dat wij u graag persoonlijk informeren!

Wij zijn dé specialist in de puntjes op de i zetten! 

Producten

Zuiver muurplank Bundy

Grote 3D wandklok

Dutchbone Carpet

Akoestisch hangend paneel

Bekijk een selectie van onze reeds gerealiseerde projecten!

Interieuradvies voor kantoor

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

Het is niet mogelijk is om alle specificaties te benoemen. Bent u op zoek naar bepaalde stoelen/krukken of wilt u meer weten over werkplaats- en industriemeubilair?
Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Uw oplossing zit bij Otto’s!