Meteen naar de inhoud

Overigen / accessoires

Wij hebben er op onze website voor gekozen u te informeren over onze diensten, producten en u een beeld te geven van wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij realiseren ons daarbij dat er zaken zullen zijn die u niet kunt vinden of waar u meer informatie over wenst.

Neem bijvoorbeeld kabelmanagement; daar hebben we geen specifieke pagina van, omdat het bijna altijd als maatwerk meegenomen wordt bij projecten. Maar het zijn natuurlijk wel heel belangrijke accessoires. Mocht u iets niet kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Onze webshop

Naast deze website hebben wij een webshop. In onze webshop vindt u een groot deel van ons assortiment. Bent u op zoek naar bepaalde producten en wilt u ons assortiment online bekijken? Klik dan hier voor een link naar onze webshop.

Maar wilt u proberen hoe een bureaustoel zit, gaat het om maatwerk, grote aantallen of heeft u een andere vraag, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het is zeker bij de aanschaf van meubilair belangrijk om u goed te laten informeren en te onderzoeken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Vast onderdeel van onze service is de mogelijkheid van een proefplaatsing, dan kunt u echt ervaren hoe het werkt en zit.

Online en offline, hand in hand samen!

Naast alle mogelijkheden om ons online te benaderen, zoals onze webshop, website, mail, chat enz. kunt u ons natuurlijk ook bellen of langskomen in onze showroom in Broek op Langedijk. Maar een afspraak bij u op locatie kan ook!

Op het gebied van kantoormeubilair en alle accessoires zijn er zo ontzettend veel mogelijkheden, dat wij u graag persoonlijk informeren!

Wij zijn dé specialist in de puntjes op de i zetten! 

Producten

Zuiver muurplank Bundy

Grote 3D wandklok

Dutchbone Carpet

Akoestisch hangend paneel

Recente projecten

Bekijk een selectie van onze reeds gerealiseerde projecten!

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

Het is niet mogelijk is om alle specificaties te benoemen. Bent u op zoek naar bepaalde stoelen/krukken of wilt u meer weten over werkplaats- en industriemeubilair?
Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Uw oplossing zit bij Otto’s!