Ga naar de inhoud

Groot formaat Printen

Otto’s is uw specialist is Canon grootformaat printers, plotters en scanners.

  • Voor deskundig, persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Snelle leveringen, passend binnen ieders budget
  • Naast kopen of leasen, nu ook alléén betalen voor gebruik

 

Bij Otto’s als Canon Premium Reseller vindt u het grootste aanbod van Canon grootformaat printers, plotters en scanners voor zowel technische als (foto)grafische toepassingen. Canon Premium Resellers staan garant voor betrouwbaarheid en deskundigheid. Zij leveren duurzame, betrouwbare en gebruiksvriendelijke Canon grootformaat oplossingen, passend binnen ieders budget. Dankzij een serviceorganisatie met landelijke dekking bent u verzekerd van zeer korte reactietijden en een maximale uptime van de systemen. 

Cad & Gis grootformaat printers

Otto’s biedt een uitgebreid assortiment plotters en scanners voor de technische tekenkamer. Deze grootformaat printers zijn speciaal ontwikkeld voor de CAD- en GIS-markt en verkrijgbaar in 24 inch (DIN A1), 36 inch (DIN A0) en 44 inch (DIN BO).

De Canon imagePROGRAF grootformaat kleurenprinters kenmerken zich door een uitstekende printkwaliteit, hoge printsnelheid, stille werking en een eenvoudige bediening. Deze plotters beschikken over grote ‘hot-swap’ inkttanks, gepigmenteerde inkt, 2.400 x 1.200 dpi printresolutie, Cloud integratie en een gratis MS Office plug-in. Wegens de nieuwe ontwikkelde LUCIA TD inkten zijn de afdrukken in hoge mate UV- en waterbestendig. Alle grootformaat oplossingen zijn HP-GL/2- en HP/RTL-compatibel en beschikken over het hoogst haalbare beveiligingsniveau. De AutoCAD printerdriver is in samenwerking met Autodesk ontwikkeld.

Naast het kopen van een Canon imagePROGRAF plotter, behoren huren of leasen ook tot de mogelijkheden. Wilt u alleen betalen voor het gebruik, dan is dat mogelijk met behulp van eService.
Bekijk een selectie van het assortiment hier

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook
onze webshop!

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!