Ga naar de inhoud

Loungemeubilair Kantoor​

Binnen kantoren en bedrijven wordt ook steeds vaker een ruimte gecreëerd om lekker te kunnen relaxen. 

Bijvoorbeeld door niet alleen maar tafeltjes en stoeltjes in de kantine en te zetten en niet alleen maar bureaus en bureaustoelen in het kantoor. Nee, andere manieren van zitten, werken en relaxen komen steeds vaker voor. 
Otto kantoormeubelen 1

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook onze webshop

Verschillen per generatie

Afgelopen jaren hebben wij diverse projecten in mogen richten, waarbij complete relaxruimtes, al dan niet gecombineerd met sportattributen zijn gerealiseerd.

Leuk om te doen, al zijn het tot nu toe meestal alleen de jongere ondernemers die dit soort zaken faciliteren voor hun werknemers. Wij ervaren ook dat de jongere generaties anders werken.

Voor hun is het logisch om af en toe heerlijk onderuitgezakt op een bank of ‘treinzit’ te werken, afgewisseld met een zit-sta werkplek of een telefoontje ergens buiten. 

Terwijl daar door veel anderen eigenlijk nog nooit over nagedacht is, want werken doe je toch gewoon zittend achter een bureau?

Wij zien echt dat deze trend toch steeds meer terrein wint! Goed daarom om u eens te verdiepen in de wereld van loungen en werken, wij informeren u graag. 

Van ‘treinzit’ tot relaxbank

Bijkomend voordeel van werken in een ‘treinzit’ is dat deze akoestisch ook geweldig werkt. Alle omgevingsgeluiden vallen weg, dus is het mogelijk om even rustig te bellen in een drukke kantoortuin of even samen met een collega wat zaken door te spreken. Perfecte combinatie; lekker zitten, rustig werken en strak en mooi design!

Maar ook gewoon een lekkere bank in de kantine of wachtruimte kan een aanwinst zijn. Voor uw eigen mensen om even te relaxen, of voor klanten of relaties als ze even moeten wachten. Gecombineerd met een paar leuke stoelen en tafeltjes is een ruimte direct af!

Wij zijn dé specialist in loungemeubilair! 

We zijn trots op het werk dat we leveren. Onze projectportfolio is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Neem een kijkje en ontdek waarom zoveel bedrijven in Nederland, voor Otto’s kiezen voor hun projectinrichting.

De Kaaz
Interieuradvies voor kantoor
Otto kantoormeubelen 1

Maak kennis met onze merken

Logo Viasit
Logo Drentea
Dutchglobe
FP Collection logo
Logo Palmberg

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van loungemeubilair!