Ga naar de inhoud

Strippenkaart ICT Diensten

U betaalt met een Otto’s ICT Strippenkaart voor de duur, inhoud en prioriteit van de gewenste service, met als voordeel dat u een korting ontvangt op onze standaard tarieven. U ontvangt vooraf een factuur en periodiek een overzicht van de gebruikte strippen en uitgevoerde werkzaamheden. Voorrijkosten worden met de strippenkaart verrekend. 

Met behulp van deze strippenkaart koopt u vooraf tegen een sterk gereduceerd tarief een aantal service uren in. Naar eigen behoefte kunt u deze uren afroepen, hierbij bepaalt u de prioriteit en benodigde inzet. U kunt de Otto’s Strippenkaart inzetten voor installatie- en configuratiewerkzaamheden, systeem- en netwerkbeheer, preventief onderhoud, telefonische en onsite ondersteuning en remote beheer. De strippenkaart kan worden ingezet voor vrijwel de gehele ICT infrastructuur: werkplekken, printers, servers, firewall, netwerkcomponenten en software.

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook
onze webshop!

Via ons ticket-systeem kunt u een storing of supportvraag ingeven, na invoer ontvangt u een bevestiging van het ticket. De gebruikte tijd voor het oplossen van een ticket wordt automatisch verrekend met het strippenkaart-tegoed.

 

Voordelen:

  • Service tegen gereduceerde tarieven
  • U bepaalt de service prioriteit: tot zelfs 4 uur
  • U heeft voorrang op service-calls zonder strippenkaart
  • De strippenkaart is onbeperkt geldig
  • U ontvangt geen aparte facturen

De strippenkaart kan zeer divers worden ingezet

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!