Meteen naar de inhoud

Projectinrichting

Bent u op zoek naar een projectinrichter die u volledig ontzorgt op het gebied van projectinrichting?

Dé projectinrichter van Noord-Holland

Otto’s biedt een totaaloplossing voor uw kantoor, bedrijf, instelling of gewoon voor thuis. Gebaseerd op een groot assortiment A merken en altijd met de beste service en hoogste kwaliteit. We verkopen meubels van bekende merken, waaronder: Drentea, Palmberg, Voortman, Viasit en Interstuhl.

Bekijk een selectie van onze reeds gerealiseerde projecten!

Interieuradvies voor kantoor

Wij kiezen onze merken zorgvuldig, want kwaliteit en service vinden wij heel belangrijk. Daarnaast staat bij ons duurzaamheid en de circulaire economie hoog in het vaandel en zien wij dit ook graag terug bij onze leveranciers.

In onze showroom vindt u o.a. kantoormeubilair, directiemeubilair, vergadermeubilair en schoolmeubilair. Daarnaast bieden wij verschillende stijlen aan, waaronder industrieel en modern. Uiteraard zijn er tal van mogelijkheden en voorzien wij u graag van een passend interieuradvies dat uw bedrijf goed uit de verf laat komen. 

 

Of het nu gaat om ver vervangen van uw huidige kantoorinrichting of nieuwe kantoorinrichting, Ottos is uw betrouwbare partner in projectinrichting in Noord Holland.

Maak een afspraak op locatie of kom langs in onze showroom in Broek op Langedijk, 10 minuten van Alkmaar. 

Complete projectinrichting

Otto’s is uw projectinrichter als het gaat om uw complete kantoorinrichting.

Wij adviseren en leveren o.a. de volgende producten:

Advies projectinrichting

Advies is de basis van onze manier van werken.

Daarom werken wij, als projectinrichter, met een stappenplan zodat we niet alleen de kantoormeubelen leveren, maar ook zorgen voor een prettige werkomgeving. Hiervoor geven wij advies over:

 

Otto’s biedt projectmanagement aan, hierdoor ontzorgen wij onze klanten volledig. Wij zorgen dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd in samenwerking met onze partners. 

Totaaloplossingen

Naast het geven van advies en het verkopen van al kantoormeubilair is Otto’s ook uw partner voor ICT oplossingen en documentoplossingen:

Maak kennis met onze merken

Bekijk een selectie van onze reeds gerealiseerde projecten! Wij werken door heel Nederland, waaronder in: Amsterdam, Rotterdam, Zwolle, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Purmerend, Breda, etc. 

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!