Meteen naar de inhoud

Cloud diensten

Een Online Werkplek (werken in de cloud) geeft u alle vrijheid om te kunnen werken, waar en wanneer u wilt. U heeft altijd en overal de beschikking over uw documenten, software, e-mail en andere gegevens. U heeft alleen een PC, tablet, laptop of smartphone nodig met internetverbinding. 

Werken in de cloud

Vrijheid om te kunnen werken waar en wanneer u wilt! Naast de voordelen van overal kunnen werken, worden uw applicaties, zoals bijvoorbeeld Outlook, SharePoint of Exchange, veilig en betrouwbaar opgeslagen. Daardoor bent u als bedrijf minder gevoelig voor inbraak van uw bedrijfsgegevens. 

Een online werkplek

Een online werkplek heeft veel voordelen: overal werken is mogelijk, zelfs op vakantie. Bij groei van uw bedrijf is snelle uitrol van extra werkplekken mogelijk. Verbinding maken kan via Android, Windows en Apple en nieuwe software kan snel geïnstalleerd worden. Enkele cloud oplossingen die al snel een verschil kunnen maken voor uw bedrijf. 

Een cloud bij Otto's

Wij bieden alle cloud diensten aan voor een vaste prijs per maand. Zo weet u exact waar u aan toe bent bij een nieuwe werkplek of applicatie. Uw werkplekken zijn flexibel en schaalbaar naar wens en een eigen server en bijbehorende kosten behoren met een Online Werkplek tot het verleden. Onze specialisten verzorgen het beheer en support voor u op afstand en zijn, indien noodzakelijk, bij problemen 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Wij zijn dé specialist in de Cloud!

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van cloud diensten!