VoIP & Telefonie

Met VoIP (Voice over IP) telefonie communiceert u via de cloud. U communiceert altijd via het vaste, zeer betrouwbare netwerk van KPN. U krijgt rechtstreeks toegang tot ons IP netwerk, waardoor u geen hoge investeringen heeft, maar wel gebruik kunt maken van een betrouwbare en professionele telefooncentrale in de cloud. 

Alternatieven voor ISDN

Het is niet meer HIP, maar zoals u weet is het sinds 1 september 2019 niet meer mogelijk om met uw oude ISDN lijn te bellen, want KPN is hiermee gestopt. Er zijn meerdere alternatieven mogelijk, onder andere VoIP (Voice over IP) of hosted telefonie. U belt dan ‘futureproof’ met de centrale in de cloud. Naast de betere belkwaliteit en de mogelijkheid voor extra opties is het bijna altijd voordeliger.

Maar ook HIP is een optie. In dat geval kunt u de huidige ISDN centrale behouden en heeft u geen nieuwe (SIP) toestellen nodig. De derde mogelijkheid is VAMO. Dat staat voor Vast Mobiel. U bent dan bereikbaar op een vast nummer en belt mobiel. 

Voordelen van VoIP

VoIP telefonie staat voor Voice over IP en de voordelen daarvan zijn enorm! Overal en altijd bereikbaar op één nummer via een betrouwbaar vast netwerk (KPN). Het nummer is gekoppeld aan een toestel en niet aan een locatie. U heeft vaste kosten per maand en onderling bellen is gratis.

De behoefte aan efficiëntie vraagt om flexibele telefonie-oplossingen. Wij informeren u graag!

Wij zijn dé specialist in VoIP & Telefonie!

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van cloud diensten!