Ga naar de inhoud

Horecameubilair en Garderobemeubilair

Voor klanten kan het heel vervelend zijn als je aan een wiebelig klein tafeltje zit. Voor u als eigenaar is het heel vervelend als grote tafels maar half bezet zijn… 

Handige en praktische oplossingen in de vorm van flexibel meubilair zijn de oplossing. Bijschuiven indien nodig, los gebruiken indien gewenst. 

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook onze webshop

Horecameubilair

Voor klanten kan het heel vervelend zijn als je aan een wiebelig klein tafeltje zit.
Voor u als eigenaar is het heel vervelend als grote tafels maar half bezet zijn… Handige en praktische oplossingen in de vorm van flexibel meubilair zijn de oplossing. Bijschuiven indien nodig, los gebruiken indien gewenst.

Meubilair voor uw hotel, restaurant of café, ook dat kan Otto’s leveren. Samen met u en onze specialisten en interieurstylisten kunnen wij een perfecte 3D tekening voor u maken, gecombineerd met een 3D sfeerimpressie. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de ruimte en de mogelijkheden!

Van 1 tot 1000 stoelen en van strak tot huiselijk, wij verzorgen wat u nodig heeft. 

Garderobemeubilair

Een eerste indruk maak je maar één keer…
Hoe gek het ook klinkt, maar bij zalen en horecagelegenheden krijgt men de eerste indruk vaak bij de garderobe. Zaak dus om te zorgen dat uw klanten direct een goede eerste indruk krijgen van wat u uit wilt stralen en waar u voor staat. Dat betekent dat het, zeker bij nieuw- of verbouw belangrijk is om ook goed na te denken over de garderobe. Soms zijn een aantal kleine aanpassingen in kleur of materiaal al genoeg om de juiste sfeer weer te geven.

Ook bij bedrijven is het fijn om een mooie, praktische garderobe te hebben. Naast kapstokken worden er vaak ook kluisjes (lockers) geplaatst, waar personeel hun persoonlijke bezittingen veilig kunnen bewaren. Deze kluizen kunnen wij bijvoorbeeld leveren met sleutel, code of vingerprint.

Wij zijn dé specialist in horeca- en garderobemeubilair! 

We zijn trots op het werk dat we leveren. Onze projectportfolio is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Neem een kijkje en ontdek waarom zoveel bedrijven in Nederland, voor Otto’s kiezen voor hun projectinrichting.

De Kaaz
Interieuradvies voor kantoor
Otto kantoormeubelen 1

Maak kennis met onze merken

Logo Viasit
Logo Drentea
Dutchglobe
FP Collection logo
Logo Palmberg

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!