Ga naar de inhoud

Thuiswerkplek inrichten

Er wordt nog steeds enorm veel gesproken over thuiswerken, zowel in de media als ook op kantoren en binnen bedrijven.
Gaat het volledig verdwijnen, of blijft het deels? Niemand is het met elkaar eens, want de meningen duikelen over elkaar heen. Meer stress, minder reistijd, hogere koffie- en energiekosten, gebrek aan contact, fijn thuis voor de kids. 

Een fijne thuiswerkplek is wel heel belangrijk als er thuis gewerkt wordt, maar moet ook niet te veel ruimte innemen. Als je klaar bent met werk is het ook fijn als je werkplek uit het zicht is, je bent immer thuis.

Wij hebben verschillende oplossing die ook in een kleine ruimte heel goed te gebruiken zijn. Ergonomische sta-zit bureau die buiten werktijden in een kastje kan worden opgeborgen. Neemt weinig ruimte in beslag en zorgt er ook voor dat je een gezonde werkhouding kunt aanhouden. 

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook onze webshop

Gezond evenwicht zoeken

Er zijn zelfs al hoogleraren die zich gebogen hebben over hoe u bij thuiswerken toch kunt ontspannen en een goede balans kunt vinden tussen werk en privé. Deze ‘nieuwe’ manier van werken, zorgt blijkbaar ook voor nieuwe klachten.

Fysiotherapeuten krijgen mensen op het spreekuur met klachten die ze voorheen niet hadden. Mogelijke oorzaak? Thuiswerken op de laptop aan de keukentafel. Geen verstelbaar bureau zoals op de zaak, geen goede stoel en in veel gevallen zelfs geen laptopstandaard of losse muis…

Allemaal oorzaken die ervoor kunnen zorgen dat thuiswerken ineens toch niet meer zo fijn is en zelfs zover kan komen dat ziekteverzuim optreedt! 

Wij hebben diverse oplossingen om ervoor te zorgen dat u ook thuis op de juiste manier kunt werken. En dat hoeft echt niet met een bruin bureau en een zwarte stoel in uw interieur! Kantoormeubilair is gelukkig verkrijgbaar in alle kleuren en stijlen en wij garanderen dat er altijd iets is dat past in uw interieur.

Deze thuiswerk oplossingen kunnen wij onder andere leveren van Vepa, Palmberg, Interstuhl en Viasit. 

Kantoormeubilair leasen

Wilt u zelf geen meubilair kopen, of wilt u als werkgever uw personeel voorzien van goed meubilair zonder alles zelf aan te schaffen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Voor een vast bedrag per maand kunt u een werkplek leasen, hierbij heeft u keuze uit diverse merken, combinaties en modellen.

Wat het ook gaat worden…

Wij zijn ervan overtuigd dat thuiswerken voor een deel zeker blijft, het was er natuurlijk altijd al, maar wij hebben nu allemaal geleerd dat er veel meer kan en mogelijk is. Wat het ook gaat worden, wij adviseren u graag over de mogelijkheden om professioneel thuis te kunnen werken.

Wij zijn dé specialist in thuiswerkoplossingen! 

We zijn trots op het werk dat we leveren. Onze projectportfolio is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Neem een kijkje en ontdek waarom zoveel bedrijven in Nederland, voor Otto’s kiezen voor hun projectinrichting.

De Kaaz
Interieuradvies voor kantoor
Otto kantoormeubelen 1

Maak kennis met onze merken

Logo Viasit
Logo Drentea
Dutchglobe
FP Collection logo
Logo Palmberg

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!