Ga naar de inhoud

Wachtwoordkluis

Password Boss is een complete end-to-end, multi-tenant wachtwoordbeheeroplossing die de wachtwoorden van uw bedrijf veilig opslaat. De bekroonde functies van de Password Boss-oplossing voor wachtwoordbeheer omvatten: meerlaagse beveiliging, op rollen gebaseerde toegang, veilig delen van wachtwoorden, integratie van tools voor besturing op afstand, toegang tot meerdere apparaten met mobiele synchronisatie, gecentraliseerd beheerportaal en dashboard, ingebouwd Dark Web scannen en monitoren en nog veel meer. 

  • Twee-factorenauthenticatie

Verhoog de beveiliging van klantgegevens door 2-factor authenticatie voor alle leden in te schakelen.

  • Op rollen gebaseerde toegang

Wijs verschillende rollen toe aan uw teamleden om de wachtwoorden van uw klanten in te stellen, te beheren en te openen.

  • Veilig wachtwoord delen

Deel eenvoudig interne wachtwoorden en digitale notities met uw team door de gegevens te versleutelen met 2048-bits RSA-sleutelparen.

  • Meerlaagse beveiliging

Alle opgeslagen gegevens worden versleuteld met AES-256 en PBKDF2, met een unieke sleutel die wordt aangemaakt op basis van het hoofdwachtwoord.

  • Toegang tot meerdere apparaten

Altijd en overal snel toegang tot de wachtwoorden en digitale notities met mobiele synchronisatie.

  • Automatisch inloggen

Snel en eenvoudig automatisch inloggen op elke website.

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!