Meteen naar de inhoud

Kantoorinrichting door Otto's: Van A tot Z ontzorgd

Bij Otto’s begrijpen we hoe belangrijk een goed ingericht kantoor is. Het kan de sfeer en uitstraling van uw bedrijf bepalen en heeft invloed op de productiviteit van uw werknemers. Daarom bieden we een complete ontzorging aan op het gebied van kantoorinrichting. 

Kennismaking met onze kantoorinrichter

Bij Otto’s vinden wij persoonlijk contact en service belangrijk. Daarom starten we altijd met een vrijblijvende kennismaking met onze specialisten. Tijdens dit gesprek inventariseren we samen uw wensen en brengen we de mogelijkheden in kaart.

Bekijk een selectie van onze reeds gerealiseerde projecten!

Interieuradvies voor kantoor
Stap 1
Een goed begin is het halve werk​
Binnen 2 weken
Bij Otto's geloven we dat een goed begin het halve werk is. Daarom komen wij binnen twee weken bij u langs om de ruimte(s) te bekijken, op te meten en de lichtinval en routing te beoordelen. Zo kunnen wij een compleet beeld krijgen van de ruimte(s) en uw wensen en eisen meenemen in het voorlopige ontwerp.
Stap 1
Stap 2
Een vrijblijvend beeld van de mogelijkheden​
+/- 2 weken
Na de inventarisatie maken wij een 2D impressie van de ruimte(s) inclusief kleuren- en materialenvoorstel. Zo kunt u een sfeerimpressie krijgen en aangeven of de ruimte(s) voldoen aan wat u voor ogen heeft.
Stap 2
Stap 3
Het perfecte plaatje! ​
+/- 2 weken
Wanneer u helemaal tevreden bent met het 2D ontwerp, zetten wij deze om naar een 3D ontwerp. In deze tekening komen alle elementen samen en krijgt u een realistische weergave van uw nieuwe kantoor.
Stap 3
Stap 4
Dan is het zover! De uitvoering
+/- 6 weken
Als het ontwerp naar volle tevredenheid is goedgekeurd, gaan wij direct over tot het bestellen en de levering van de producten. Ons team van professionele monteurs zorgt voor een snelle en efficiënte montage, waarna wij uw kantoor opleveren. Hierbij controleren wij nog eens grondig of alles naar uw wens en tevredenheid is.
Stap 4
Stap 5
Wij zijn altijd bereikbaar!
Onze klantenservice staat na oplevering altijd voor u klaar, of het nu gaat om vragen of opvolging. Wij streven ernaar om uw kantoorervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen en zijn altijd bereid om u te helpen waar nodig.
Stap 5

De kantoorinrichter waarbij ontzorgen in het DNA zit

Als ervaren kantoorinrichters begrijpen wij dat een effectieve en efficiënte werkomgeving essentieel is voor de groei en bloei van uw organisatie. Bij Otto’s bieden wij een complete oplossing voor kantoorinrichting, inclusief projectbegeleiding en Managed ICT-diensten, zodat u zich kunt focussen op uw business.

Interieuradvies voor kantoor

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek en laten u zien wat de mogelijkheden zijn. Bij Otto’s bent u verzekerd van excellente service en een hoogwaardige kwaliteit kantoorinrichting voor ieder kantoor. 

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!