Meteen naar de inhoud

Nieuwe kantoorinrichting

Bureaus, tafels, kasten en ladeblokken. Zomaar een kleine greep uit ons assortiment. Kantoorinrichting met moderne of industriële kantoormeubilair, bij ons bent u op het juiste adres. Kom langs in onze showroom en bekijk de verschillende mogelijkheden van onze fabrikanten. U kunt ook een afspraak maken bij u op locatie in Alkmaar!

Wij leveren kantoormeubilair van diverse bekende merken zoals Drentea, Palmberg, Voortman, Viasit en Interstuhl, veelal uit voorraad leverbaar. Wij kiezen onze merken zorgvuldig, want kwaliteit en service vinden wij heel belangrijk bij onze producten, maar daarnaast is het voor ons erg belangrijk om te weten hoe onze leveranciers omgaan met duurzaamheid en de circulaire economie.

Maak een afspraak op locatie of kom langs in onze showroom in Broek op Langedijk, 10 minuten van Alkmaar.

Of het nu gaat om ver vervangen van uw huidige kantoorinrichting of nieuwe kantoorinrichting, Ottos is uw betrouwbare partner in Noord Holland.

Otto’s is uw partner als het gaat om uw complete kantoorinrichting.

Wij adviseren en leveren o.a. de volgende producten:

Advies is de basis van onze manier van werken.

Daarom werken wij met een stappenplan zodat we niet alleen de kantoormeubelen leveren, maar ook zorgen voor een prettige werkomgeving. Hiervoor geven wij advies over:

 

Otto’s biedt projectmanagement aan, hierdoor ontzorgen wij onze klanten volledig. Wij zorgen dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd in samenwerking met onze partners.

Totaaloplossingen

Naar advies en inrichting van uw kantoor is Otto’s ook uw partner voor ICT oplossingen en documentoplossingen:

Bekijk een selectie van onze reeds gerealiseerde projecten!

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!