Meteen naar de inhoud

Kantoorinrichting

Op zoek naar een partij die u volledig ontzorgt op het gebied van kantoorinrichting? Otto’s biedt een totaaloplossing voor uw kantoor, bedrijf, instelling of gewoon voor thuis.

De kantoorinrichters van Nederland

Gebaseerd op een groot assortiment A merken en altijd met de beste service en hoogste kwaliteit. We verkopen meubels van bekende merken, waaronder: Drentea, Palmberg, Voortman, Viasit en Interstuhl. Wij kiezen onze merken zorgvuldig, want kwaliteit en service vinden wij heel belangrijk. Daarnaast staat bij ons duurzaamheid en de circulaire economie hoog in het vaandel en zien wij dit ook graag terug bij onze leveranciers. 

In onze showroom vindt u o.a. kantoormeubilair, directiemeubilair, vergadermeubilair en schoolmeubilair. Daarnaast bieden wij verschillende stijlen aan, waaronder industrieel en modern. Uiteraard zijn er tal van mogelijkheden en voorzien wij u graag van een passend interieuradvies dat uw bedrijf goed uit de verf laat komen. Of het nu gaat om ver vervangen van uw huidige kantoorinrichting of nieuwe kantoorinrichting, Ottos is uw betrouwbare partner in Noord Holland.

Maak een afspraak op locatie of kom langs in onze showroom in Broek op Langedijk, 10 minuten van Alkmaar

Otto’s is uw partner als het gaat om uw complete kantoorinrichting.

Wij adviseren en leveren o.a. de volgende producten:

Advies is de basis van onze manier van werken.

Daarom werken wij met een stappenplan zodat we niet alleen de kantoormeubelen leveren, maar ook zorgen voor een prettige werkomgeving. Hiervoor geven wij advies over:

 

Otto’s biedt projectmanagement aan, hierdoor ontzorgen wij onze klanten volledig. Wij zorgen dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd in samenwerking met onze partners.

Totaaloplossingen

Naast het geven van advies en het verkopen van al kantoormeubilair is Otto’s ook uw partner voor ICT oplossingen en documentoplossingen:

Bekijk een selectie van onze reeds gerealiseerde projecten!

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!