Ga naar de inhoud

Printen op kantoor

In ons brede assortiment aan printers vindt u altijd die printer die perfect bij u past. Of u nu veel of weinig print, of het alleen in zwart is of ook in kleur, op A3 of A4 of misschien wel nog kleiner, wij hebben het! 

Printer oplossingen

Single-function

Wat uw printbehoeften op kantoor ook zijn, onze geprefereerde merken Canon, Epson en Brother hebben snelle en flexibele single-function oplossingen voor u.

Multi-function

Wilt u met uw printende machine ook kunnen scannen en kopiëren, zijn de multifunctionals van Canon, Epson en Brother dé oplossing bij uitstek. 

Manier van printen

Inkjet

Inkjet staat synoniem voor heldere afdrukken met een hoge resolutie. Als u niet dagelijks een groot aantal documenten bestaande uit meerdere pagina’s hoeft af te drukken, of als u veel kleurendocumenten en foto’s print, is inkjet veelal de perfecte printoplossing. Ook is het compacte design vaak een argument om voor een inkjet machine te kiezen.

Laser

Als u regelmatig grote printopdrachten met hoge printvolumes moet verwerken, die tevens een hoge afdrukkwaliteit vereisen, dan bieden laserprinters de ideale oplossing. 

Specifieke printoplossingen

Mobiel printen

Voor het printen van documenten onderweg of op locatie hebben wij een breed assortiment professionele, mobiele printers. Ontdek onze draagbare printoplossing zodat u op elk moment, op elke plek kunt beschikken over flexibele afdrukmogelijkheden.

Labelprinters en bonnenprinters

Wij hebben een brede keus aan printers voor het afdrukken van labels, bonnen en polsbandjes. Er zijn modellen voor thuis en op het kantoor, maar ook voor professionele toepassingen binnen magazijnen, de gezondheidszorg en de industrie. 

Recente projecten

Bekijk een selectie van onze reeds gerealiseerde projecten!

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook
onze webshop!

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!