Meteen naar de inhoud

Interieuradvies voor kantoor

Bent u op zoek naar nieuw ontwerp voor uw zakelijke projectinrichting?​ Kom dan zeker eens een kijkje nemen in de showroom van Otto’s kantoorinrichting in Broek op Langedijk. In-house ontwerpbureau Mooij Designs maakt daar de meest geweldige, functionele en doordachte kantoorinrichtingen.

Over Mooij Designs

Na jarenlange ervaring in de interieuradviezen is Lucia Mooij van Mooij Designs haar eigen interieuradvies studio begonnen voor zowel particulier als kantoor. Vanuit haar bedrijf bedient zij met haar schi

Interieuradvies voor kantoor

Bekijk een selectie van onze reeds gerealiseerde projecten!

Interieuradvies voor kantoor

Interieuradvies voor uw kantoor

Ook voor jou bedrijf creëren wij graag een functioneel

kantoor interieurontwerp, projectinrichting of misschien wel een thuiswerkruimte voor uw personeel. Mooij Designs vertaald de huisstijl van het bedrijf naar een duidelijk concept dat als leidraad door de nieuwe inrichting van jullie project zal lopen. 

Stap 1
Een goed begin is het halve werk​
Binnen 2 weken
Bij Otto's geloven we dat een goed begin het halve werk is. Daarom komen wij binnen twee weken bij u langs om de ruimte(s) te bekijken, op te meten en de lichtinval en routing te beoordelen. Zo kunnen wij een compleet beeld krijgen van de ruimte(s) en uw wensen en eisen meenemen in het voorlopige ontwerp.
Stap 1
Stap 2
Een vrijblijvend beeld van de mogelijkheden​
+/- 2 weken
Na de inventarisatie maken wij een 2D impressie van de ruimte(s) inclusief kleuren- en materialenvoorstel. Zo kunt u een sfeerimpressie krijgen en aangeven of de ruimte(s) voldoen aan wat u voor ogen heeft.
Stap 2
Stap 3
Het perfecte plaatje! ​
+/- 2 weken
Wanneer u helemaal tevreden bent met het 2D ontwerp, zetten wij deze om naar een 3D ontwerp. In deze tekening komen alle elementen samen en krijgt u een realistische weergave van uw nieuwe kantoor.
Stap 3
Stap 4
Dan is het zover! De uitvoering
+/- 6 weken
Als het ontwerp naar volle tevredenheid is goedgekeurd, gaan wij direct over tot het bestellen en de levering van de producten. Ons team van professionele monteurs zorgt voor een snelle en efficiënte montage, waarna wij uw kantoor opleveren. Hierbij controleren wij nog eens grondig of alles naar uw wens en tevredenheid is.
Stap 4
Stap 5
Wij zijn altijd bereikbaar!
Onze klantenservice staat na oplevering altijd voor u klaar, of het nu gaat om vragen of opvolging. Wij streven ernaar om uw kantoorervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen en zijn altijd bereid om u te helpen waar nodig.
Stap 5

Benieuwd geworden of Mooij Designs bij uw kantoor interieuradvies kan helpen?

Bel 0226-316011 of mail info@ottos.nl Een intakegesprek is geheel vrijblijvend.