Ga naar de inhoud

Interieuradvies voor kantoor

Bent u van plan uw kantoorruimte een nieuwe look te geven of begint u aan een geheel nieuw zakelijk project? Bij Otto’s Alles voor Kantoor bent u aan het juiste adres voor de complete inrichting van uw werkruimte. Gevestigd in Broek op Langedijk, biedt onze showroom een breed scala aan inspirerende en innovatieve oplossingen om uw kantoor om te toveren tot een efficiënte en stijlvolle werkplek.

Interieuradvies op maat

Ons getalenteerde team van in-house ontwerpers staat garant voor de creatie van prachtige, functionele en doordachte kantoorinrichtingen. Met jarenlange ervaring en een passie voor het realiseren van interieurconcepten die perfect passen bij uw bedrijfscultuur, werkstijl en budget, zijn wij uw ideale partner.
Interieuradvies voor kantoor

We zijn trots op het werk dat we leveren. Onze projectportfolio is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Neem een kijkje en ontdek waarom zoveel bedrijven in Nederland, voor Otto’s kiezen voor hun projectinrichting.

De Kaaz
Interieuradvies voor kantoor
Otto kantoormeubelen 1

Interieuradvies voor uw kantoor

Bij Otto’s Alles voor Kantoor begrijpen we hoe belangrijk het is om een inspirerende en prettige werkomgeving te creëren. Daarom bieden wij naast ons interieuradvies ook een uitgebreid assortiment aan kantoormeubilair, verlichting en accessoires van hoogwaardige kwaliteit. Van ergonomische bureaustoelen tot flexibele werkplekoplossingen en stijlvolle vergaderruimtes – wij hebben alles in huis om aan uw wensen te voldoen.
Stap 1
Een goed begin is het halve werk​
Binnen 2 weken
Bij Otto's geloven we dat een goed begin het halve werk is. Daarom komen wij binnen twee weken bij u langs om de ruimte(s) te bekijken, op te meten en de lichtinval en routing te beoordelen. Zo kunnen wij een compleet beeld krijgen van de ruimte(s) en uw wensen en eisen meenemen in het voorlopige ontwerp.
Stap 1
Stap 2
Een vrijblijvend beeld van de mogelijkheden​
+/- 2 weken
Na de inventarisatie maken wij een 2D impressie van de ruimte(s) inclusief kleuren- en materialenvoorstel. Zo kunt u een sfeerimpressie krijgen en aangeven of de ruimte(s) voldoen aan wat u voor ogen heeft.
Stap 2
Stap 3
Het perfecte plaatje! ​
+/- 2 weken
Wanneer u helemaal tevreden bent met het 2D ontwerp, zetten wij deze om naar een 3D ontwerp. In deze tekening komen alle elementen samen en krijgt u een realistische weergave van uw nieuwe kantoor.
Stap 3
Stap 4
Dan is het zover! De uitvoering
+/- 6 weken
Als het ontwerp naar volle tevredenheid is goedgekeurd, gaan wij direct over tot het bestellen en de levering van de producten. Ons team van professionele monteurs zorgt voor een snelle en efficiënte montage, waarna wij uw kantoor opleveren. Hierbij controleren wij nog eens grondig of alles naar uw wens en tevredenheid is.
Stap 4
Stap 5
Wij zijn altijd bereikbaar!
Onze klantenservice staat na oplevering altijd voor u klaar, of het nu gaat om vragen of opvolging. Wij streven ernaar om uw kantoorervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen en zijn altijd bereid om u te helpen waar nodig.
Stap 5

Maak kennis met onze partners

Benieuwd of wij u kunnen helpen met een interieuradvies?

Breng een bezoek aan onze showroom in Broek op Langedijk en laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden die Otto’s Alles voor Kantoor u te bieden heeft. Ons deskundige team staat klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en begeleiding bij elke stap van uw kantoorinrichtingsproject.

Bel 0226-316011 of mail info@ottos.nl

Een intakegesprek is geheel vrijblijvend.