Ga naar de inhoud

Stappenplan kantoorinrichting

Waarom Otto’s voor uw interieur?
Wij bieden u een totaal pakket , met oog voor balans en details… 

Stap 1
Kennismaking met onze specialisten
Op basis van onze ervaring weten wij dat het fijn is om eerst een vrijblijvende kennismaking te hebben met onze specialisten om uw wensen te inventariseren en de mogelijkheden in kaart te brengen. Natuurlijk allemaal zonder verplichtingen…
Stap 1
Stap 2
Een goed begin is het halve werk​
Binnen 2 weken
Meten is weten! Daarom komen wij graag langs op locatie, want alleen dan kunnen wij de ruimte(s) bekijken, exact opmeten en bepaalde zaken zoals lichtinval en routing beoordelen. Dat geeft een nog completer beeld en aan de hand van het complete plaatje kunnen wij alle wensen en eisen meenemen in het voorlopige ontwerp.
Stap 2
Stap 3
Een vrijblijvend beeld van de mogelijkheden​
+/- 2 weken
Wij maken een 2D impressie van de ruimte(s) compleet met kleuren- en materialenvoorstel. Zo kunt u de sfeer proeven, heeft u een beeld van de mogelijkheden en kunt u aangeven of de ruimte(s) voldoen aan wat u voor uw bedrijf voor ogen heeft.
Stap 3
Stap 4
Het perfecte plaatje! ​
+/- 2 weken
Wanneer u helemaal tevreden bent over het 2D ontwerp, zetten we deze over naar een 3D ontwerp. In de 3D tekening komen alle elementen samen en ontvang je een realistische weergave van uw nieuwe kantoor.
Stap 4
Stap 5
Dan is het zover! De uitvoering
+/- 6 weken
Als het ontwerp naar volle tevredenheid is goedgekeurd, gaan wij direct over tot het bestellen en de levering van de producten. Onze team van professionele monteurs zorgt voor een snelle en efficiënte montage, waarna we uw kantoor opleveren. Hierbij controleren we nog eens grondig of alles naar uw wens en tevredenheid is.
Stap 5
Stap 6
Wij zijn altijd bereikbaar!
Onze klantenservice staat na oplevering altijd voor u klaar, of het nu gaat om vragen of opvolging. Wij streven ernaar om uw kantoorervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen en zijn altijd bereid om u te helpen waar nodig.
Stap 6

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!