Ga naar de inhoud

Scannen

Scan snel en eenvoudig foto’s en documenten naar uw computer of naar een locatie in uw privé- of bedrijfsnetwerk. Van flatbed scanner voor foto’s of documenten van één pagina tot aan hogesnelheid scanners met een invoer voor grote hoeveelheden papier, wij hebben het.

Met een scanner zet u uw papieren documenten om naar een digitale versie. Het papieren archief dat doorgaans veel ruimte in beslag neemt is nu verleden tijd, al uw documenten staan op uw computer of USB-stick, in uw thuis- of bedrijfsnetwerk, of zelfs in de cloud opgeslagen. In dit laatste geval kunt u altijd en waar ook ter wereld bij uw documenten, het enige dat u nodig hebt is verbinding met het internet. 

Desktop Scanning

Maak uw documenten met een druk op de knop digitaal en van hoge kwaliteit. Stel snelkoppelingen in op het intuïtieve touchscreen display en u scant uw documenten direct naar de ingestelde locatie. De automatische correctiefuncties zorgen ervoor dat uw digitale bestanden scherp en nauwkeurig worden opgeslagen.

Productie scanning

Met de hogesnelheid documentscanners scant u grote hoeveelheden documenten in één keer. Door de uitgebreide optimalisatiefuncties en een grote keuze aan verschillende bestandsformaten, scant u altijd in zeer hoge kwaliteit. De sensoren en het geavanceerde rollensysteem beschermen uw documenten waardoor ze niet beschadigd kunnen raken of belangrijke gegevens verliezen.

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook
onze webshop!

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van cloud diensten!