Scanning

Scannen en printen in beveiligde documentenomgeving! Print en scant u nog documenten in een onbeveiligde omgeving? Samen met onze klanten proberen wij documentprocessen in kaart te brengen en verbeteringen door te voeren. Dit kan door middel van scanning!

Een breed assortiment multifunctionals voor scanning

Ons brede aanbod aan multifunctionals biedt ruime mogelijkheden om documenten in diverse formaten in te scannen naar een onbeperkt aantal locaties in het netwerk. Scanning, zoals u het wilt! Gemakkelijk en snel.

Met de juiste multifuctional om te scannen en bijbehorende software kunt u veel tijd en ergernis besparen. Samen met Canon bieden wij slimme oplossingen. En door intelligente software heeft u maximale controle en productiviteit.

Al onze scanners worden geleverd met een softwarebundel voor extra functies, geoptimaliseerde beeldkwaliteit en eenvoudigere bediening voor maximale productiviteit.

De juiste scanner vindt u bij Otto's

Of u nu op zoek bent naar een documentscanner, flatbedscanner of groot formaatscanner, onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Natuurlijk gecombineerd met de juiste software.

Voor scanners en multifunctionals, en de daarbij behorende software oplossingen, bent u dus in goede handen bij Otto’s!

Wij zijn dé specialist in Scanning!

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van cloud diensten!