Ga naar de inhoud

Opbergruimte op kantoor​

Er lijkt altijd wel te kort van te zijn: Opbergruimte. Hoeveel kasten, kastjes, ladeblokken of lockers je ook neerzet, meestal zijn ze zo vol. 

Natuurlijk worden kasten gebruikt voor het opbergen van documenten, goederen en materialen. Maar er zijn ook speciale kasten om laptops en andere waardevolle spullen in te bewaren, los van de kluizen natuurlijk. Hetzelfde geldt natuurlijk voor dossierkasten, deze moeten op slot kunnen om uw dossiers veilig in te kunnen bewaren.
Otto kantoormeubelen 1

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook onze webshop

Flexibele oplossingen

Flexwerken laat het vaak niet toe dat iedereen een eigen ladeblok heeft, want als bureaus gedeeld worden, werkt een eigen ladeblok met spullen onder een bureau natuurlijk niet. Zeker niet als er optimaal ‘flex’ gewerkt wordt, want dan kan het zijn dat er ieder dagdeel iemand anders aan een bureau zit.

Maar ook die ontwikkelingen hebben natuurlijk niet stil gestaan, er zijn intussen meerdere oplossingen om te zorgen dat uw eigen spullen makkelijk mee verhuizen naar welk bureau ook en bij afwezigheid veilig opgeborgen kunnen worden.

Wij informeren u graag over flexibel opbergen!

Standaard is niet altijd genoeg

Soms is het niet voldoende om een standaard kast te plaatsen en ‘schreeuwt’ de ruimte om maatwerk.
In onze showroom hebben wij meerdere voorbeelden van het prachtige resultaat van kasten op maat. Dan wordt iedere centimeter van de beschikbare ruimte optimaal benut, zowel in de breedte als in de hoogte.

Een ander groot voordeel van maatwerk is dat onze partners het kunnen maken in ieder gewenst materiaal en in heel veel kleuren. Zo krijgt u precies de kast die perfect past.

Wij zijn dé specialist in opbergen! 

We zijn trots op het werk dat we leveren. Onze projectportfolio is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Neem een kijkje en ontdek waarom zoveel bedrijven in Nederland, voor Otto’s kiezen voor hun projectinrichting.

De Kaaz
Interieuradvies voor kantoor
Otto kantoormeubelen 1

Maak kennis met onze merken

Logo Viasit
Logo Drentea
Dutchglobe
FP Collection logo
Logo Palmberg

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!