Ga naar de inhoud

Onze partners

Maak kennis met onze partners

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubilair en meer!

ONZE PARTNERS

 

Samenwerken verdubbelt kracht!

Dat is waar wij bij Otto’s voor staan en waar wij in geloven! Want door samen te werken met partners kunnen wij allemaal veel meer bereiken en elkaar versterken. Wij zijn overtuigd van de kwaliteiten van ons eigen team, maar ook van de kwaliteit van onze partners, want samen hebben wij afgelopen jaren geweldige projecten af mogen ronden.

Samenwerken is geen toverwoord, maar een werkwoord met kansen

Het klinkt logisch, maar samenwerken doen wij natuurlijk met onze leveranciers. Wij gaan verder dan alleen het plaatsen van orders, wij willen weten met wie we zaken doen, waar producten vandaan komen en hoe wij elkaar kunnen versterken. Maar wij zijn afgelopen jaren ook op zoek gegaan naar partners binnen de regio!

 

Spaansen bloemen

Neem bijvoorbeeld onze samenwerking met Spaansen bloemen, hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat na het inrichten de ruimtes ook voorzien worden van planten en bloemen. Onderhoud van deze planten middels een abonnement en wekelijks verse bloemen inclusief vaas behoren daarbij tot de mogelijkheden… 

www.spaansenbloemen.info

 

Ergotherapie Noord-Holland

Om goed advies te kunnen geven betreffende ergonomie hebben wij een samenwerking met ergotherapeute Inge Hemkes van Ergotherapie Noord-Holland. op verzoek kan zij bij uw bedrijf kijken en adviseren op het gebied van ergonomie.

www.ergotheratienoordholland.nl

 

De lekkerste koffie en thee

Wat tot slot natuurlijk ook niet mag ontbreken is een heerlijke kop koffie, want een dag geen koffie is een dag geen resultaat! In onze showroom kunt u kennis maken met Fortune koffie, deze koffiemachines inclusief verse bonen en allerlei smaken thee (MVO)  kunnen wij ook bij uw bedrijf laten plaatsen, zelfs in het buitenland.

www.fortune.nl  onze contactpersoon is Andre Nobel

 

Zelf over details hoeft u bij Otto’s niet meer na te denken!