Ga naar de inhoud

Kantoormeubelen

Wij leveren kantoormeubilair van diverse A merken zoals Drentea, Palmberg, Voortman, Viasit en Interstuhl, veelal uit voorraad leverbaar. 

Wij kiezen onze merken zorgvuldig, want kwaliteit en service vinden wij heel belangrijk bij onze producten, maar daarnaast is het voor ons erg belangrijk om te weten hoe onze leveranciers omgaan met duurzaamheid en de circulaire economie.

Met ons assortiment en onze merken kunnen we unieke kantoorinrichting bieden die past bij uw bedrijf. Een groot assortiment, veel uit voorraad leverbaar, kunnen wij het gehele kantoor voorzien van een juiste uitstraling en goede sfeer. 

Otto kantoormeubelen 1

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook onze webshop

Interieuradvies voor kantoor

Kwaliteit, service en advies op maat

Voor ons, als Otto’s zijnde, staan wij naast de kwaliteit van onze producten garant voor de beste service en advies op maat. Want het aanschaffen van nieuwe kantoormeubelen is maatwerk, waar wij u graag bij adviseren.

Ergonomisch

Dat een stoel verstelbaar moet zijn om goed te kunnen werken weet iedereen echt wel. Toch zijn er nog veel bedrijven waar mensen niet beschikken over de juiste ergonomische kantoormeubelen, zoals:

  • ergonomische bureaustoelen
  • hoogte verstelbare bureaus
  • ergonomische werkplekken
  • zit sta bureaus

Nek- schouder- en rugklachten komen helaas nog veel te vaak voor bij mensen met een zittend beroep. En dat kan echt anders, ook bij een thuiswerkplek. Wij kunnen adviseren en bieden ook proefmeubilair aan, zodat u op de werkplek zelf kunt testen welke bureaustoel of bureau het beste bij u en uw mensen past.                                        

Industrieel

Industriële meubels geven een stoere en warme sfeer aan uw kantoor. Door het gebruik van donkere kleuren en een goed lichtplan geeft het een rustige uitstraling. Een werkomgeving waar uw medewerkers zich prettig voelen, wat de productiviteit ten goede komt!

Zit sta bureau past ook prima in een industriële inrichting. Met mooi robuust meubilair creëren wij een kantoorruimte die past bij uw bedrijf en prettig is voor uw werknemers.

Wij hebben een breed assortiment kantoormeubelen die goed te combineren zijn voor een industriële uitstraling, wij komen graag langs om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken.

Moderne design kantoormeubelen

Mooie moderne design kantoormeubelen geven meteen een fijne sfeer op kantoor. Functionele kantoormeubelen die in elk kantoor een mooie plek kunnen krijgen.

Design kantoormeubilair, zoals vergadertafels, zit sta bureau, archiefkasten, bureaustoelen, of barkrukken, wij zijn dé leverancier voor uw projectinrichting. Zowel voor de meubels als de accessoires, wij realiseren het geheel.

 Wij adviseren wat voor materialen en kleuren het beste passen binnen jullie kantoor. Zo wordt er naast sfeer en uitstraling ook rekening gehouden met akoestiek en ergonomie.

Onze webshop

Een groot deel van ons assortiment kantoormeubilair is op verschillende plekken te vinden in onze webshop, kijk voor inspiratie op onze webshop of kom vrijblijvend langs in onze showroom.

Wij zijn dé specialist in kantoormeubilair!

We zijn trots op het werk dat we leveren. Onze projectportfolio is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Neem een kijkje en ontdek waarom zoveel bedrijven in Nederland, voor Otto’s kiezen voor hun projectinrichting.

De Kaaz
Interieuradvies voor kantoor
Otto kantoormeubelen 1

Maak kennis met onze merken

Logo Viasit
Logo Drentea
Dutchglobe
FP Collection logo
Logo Palmberg

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!