Meteen naar de inhoud

Kantoormeubelen

Wij leveren kantoormeubilair van diverse A merken zoals Drentea, Palmberg, Voortman, Viasit en Interstuhl, veelal uit voorraad leverbaar. 

Wij kiezen onze merken zorgvuldig, want kwaliteit en service vinden wij heel belangrijk bij onze producten, maar daarnaast is het voor ons erg belangrijk om te weten hoe onze leveranciers omgaan met duurzaamheid en de circulaire economie.

Met ons assortiment en onze merken kunnen we unieke kantoorinrichting bieden die past bij uw bedrijf. Een groot assortiment, veel uit voorraad leverbaar, kunnen wij het gehele kantoor voorzien van een juiste uitstraling en goede sfeer. 

Bekijk een selectie van onze reeds gerealiseerde projecten!

Interieuradvies voor kantoor
Interieuradvies voor kantoor

Kwaliteit, service en advies op maat

Voor ons, als Otto’s zijnde, staan wij naast de kwaliteit van onze producten garant voor de beste service en advies op maat. Want het aanschaffen van nieuwe kantoormeubelen is maatwerk, waar wij u graag bij adviseren.

Ergonomisch

Dat een stoel verstelbaar moet zijn om goed te kunnen werken weet iedereen echt wel. Toch zijn er nog veel bedrijven waar mensen niet beschikken over de juiste ergonomische kantoormeubelen, zoals:

  • ergonomische bureaustoelen
  • hoogte verstelbare bureaus
  • ergonomische werkplekken
  • zit sta bureaus

 

De kans dat mensen dan net niet goed, of helemaal niet goed zitten is groot; met alle gevolgen van dien.

Nek- schouder- en rugklachten komen helaas nog veel te vaak voor bij mensen met een zittend beroep. En dat kan echt anders, ook bij een thuiswerkplek. Wij kunnen adviseren en bieden ook proefmeubilair aan, zodat u op de werkplek zelf kunt testen welke bureaustoel of bureau het beste bij u en uw mensen past.                                        

Industrieel

Industriële meubels geven een stoere en warme sfeer aan uw kantoor. Door het gebruik van donkere kleuren en een goed lichtplan geeft het een rustige uitstraling. Een werkomgeving waar uw medewerkers zich prettig voelen, wat de productiviteit ten goede komt!

Zit sta bureau past ook prima in een industriële inrichting. Met mooi robuust meubilair creëren wij een kantoorruimte die past bij uw bedrijf en prettig is voor uw werknemers.

 Wij hebben een breed assortiment kantoormeubelen die goed te combineren zijn voor een industriële uitstraling, wij komen graag langs om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken.  

Moderne design kantoormeubelen

Mooie moderne design kantoormeubelen geven meteen een fijne sfeer op kantoor. Functionele kantoormeubelen die in elk kantoor een mooie plek kunnen krijgen.

Design kantoormeubilair, zoals vergadertafels, zit sta bureau, archiefkasten, bureaustoelen, of barkrukken, wij zijn dé leverancier voor uw projectinrichting. Zowel voor de meubels als de accessoires, wij realiseren het geheel.

 Wij adviseren wat voor materialen en kleuren het beste passen binnen jullie kantoor. Zo wordt er naast sfeer en uitstraling ook rekening gehouden met akoestiek en ergonomie.

Onze webshop

Een groot deel van ons assortiment kantoormeubilair is op verschillende plekken te vinden in onze webshop, kijk voor inspiratie op onze webshop of kom vrijblijvend langs in onze showroom.

Wij zijn dé specialist in kantoormeubilair!

Kom langs in onze showroom

Gaat u uw kantoor inrichten? En kunt u wel wat advies gebruiken?

Wilt u de kantoormeubelen graag even zien en proberen? Geen probleem!

Wij hebben verschillende producten zoals bureaustoelen in hoogte verstelbaar of zit sta bureaus in verschillende kleuren staan in de onze showroom.

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!