Vergadermeubilair

Heel langzaam komt er weer vraag naar grote vergadertafels… Begrijpelijk, want afgelopen tijd werd er voornamelijk online vergaderd en werd er over nieuw vergadermeubilair niet eens nagedacht. Maar live vergaderen aan een grote vergadertafel werkt in de praktijk toch beter.

In inspirerende ruimte zorgt er ook voor dat de deelnemers meer betrokken zijn en minder afleiding hebben (zoals thuis). Nu het nieuwe normaal een klein beetje vorm gaat krijgen is het ook goed om weer eens na te gaan denken over offline vergaderen. Hoe, in welke ruimte, op welke afstand en voldoet ons huidige meubilair aan de nieuwe wensen en eisen?

Nieuwe trends en ontwikkelingen

Daarnaast is er veel veranderd op het gebied van het meubilair zelf! Naast de standaard tafels kunnen wij maatwerk aanbieden, zodat het perfect in de ruimte past. Ook op het gebied van stoelen heeft de tijd niet stilgestaan. Was het voorheen vaak een zwarte stoel bij een bruine tafel, nu zijn er stoelen in allerlei kleuren en modellen te verkrijgen. Indien gewenst natuurlijk ook in hoogte verstelbaar, zonder daarbij direct te denken aan een bureaustoel.

Er zijn ook bedrijven waar bewust gekozen wordt voor staand vergaderen. De duur van vergaderingen wordt daarmee ingekort en mensen kunnen naast het feit dat ze vaak al veel te lang zitten de benen strekken en vergaderen. Mocht iemand niet te lang kunnen staan, is dat eenvoudig op te lossen door een aantal hoge krukken te kopen.

Vergaderen en digitaal presenteren

Het is meestal niet de bedoeling, maar vergaderen kan op ons meubilair gerust de hele dag duren, u zit of staat heerlijk! Wij bieden ook interactieve oplossingen om voor (een deel) online te kunnen blijven vergaderen of digitale schermen om fantastische presentaties te kunnen geven. Op die manier kunt u iedereen, online of offline optimaal mee laten doen.

Een deel van ons assortiment vergadermeubilair staat in onze webshop, maar meestal gaat het om specifieke wensen en eisen waar wij u graag over adviseren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Wij zijn dé specialist in vergadermeubilair!

Producten

Huislijn Bridge vergadertafel

Zuiver stoel Feston

Bart tafel woodlock

Huislijn bezoekersstoel

Recente projecten

Bekijk een selectie van onze reeds gerealiseerde projecten!

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!