Ga naar de inhoud

IT Bedrijf

Otto’s is niet zomaar een IT bedrijf. 

Sinds 1876 zijn we dé betrouwbare partner voor al uw kantoorbehoeften, inclusief geavanceerde IT-oplossingen. Als familiebedrijf combineren we de waarden van kwaliteit en service met innovatie en technologische expertise.

Otto kantoormeubelen 1
Interieuradvies voor kantoor

Onze IT-Diensten

Als toonaangevend IT bedrijf biedt Otto’s een breed scala aan diensten om uw bedrijfsvoering of onderwijsinstelling te ondersteunen. Onze IT-diensten omvatten Managed ICT & support, Workspace & Server oplossingen, Security, VoIP & Communicatie, Connectiviteit en Audiovisuele oplossingen.

Uitmuntende Klantenservice

Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. We streven ernaar om elk bedrijf, van scholen en zorginstellingen tot kantoren, te voorzien van de best mogelijke IT-oplossingen. We onderscheiden ons door een totaaloplossing te bieden, waarbij we u ondersteunen van advies tot realisatie.

Leiderschap en Toekomstvisie

Otto’s wordt geleid door Jacob de Jong en Maurits Otto. Hun gecombineerde ervaring en toewijding aan de visie en missie van het bedrijf hebben Otto’s geholpen om te blijven groeien en zich te ontwikkelen. We hebben een sterke focus op de toekomst, met bijzondere aandacht voor de groei van onze (cyber)security-diensten.