Schoolmeubilair kopen

Schoolmeubilair kan heel saai zijn. Denk bijvoorbeeld aan standaard rijen, saaie tafeltjes en kleurloze kasten! Dit kan natuurlijk anders, namelijk verrassend, verfrissend, innovatief, flexibel, ergonomisch en uiteraard duurzaam. Er zijn zoveel mogelijkheden op het gebied van schoolmeubilair en die bieden wij u!

Of het nu gaat om school tafels en stoelen of inrichting van de kantine, inrichting van een basisschool of primair onderwijs, een specifieke ruimte of een geheel schoolinrichting, wij adviseren u graag!

Maak een afspraak voor vrijblijvend advies

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, maar wij komen ook graag bij u op locatie, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van schoolinrichting! 

Schoolmeubilair is belangrijk voor de juiste sfeer

Daarnaast is er veel veranderd op het gebied van het meubilair zelf! Naast de standaard tafels kunnen wij maatwerk aanbieden, zodat het perfect in de ruimte past. Ook op het gebied van stoelen heeft de tijd niet stilgestaan. Was het voorheen vaak een zwarte stoel bij een bruine tafel, nu zijn er stoelen in allerlei kleuren en modellen te verkrijgen. Indien gewenst natuurlijk ook in hoogte verstelbaar, zonder daarbij direct te denken aan een bureaustoel.

Er zijn ook bedrijven waar bewust gekozen wordt voor staand vergaderen. De duur van vergaderingen wordt daarmee ingekort en mensen kunnen naast het feit dat ze vaak al veel te lang zitten de benen strekken en vergaderen. Mocht iemand niet te lang kunnen staan, is dat eenvoudig op te lossen door een aantal hoge krukken te kopen.

Maatschappelijk verantwoord schoolmeubelen

Als school wilt u natuurlijk het juiste voorbeeld geven op het gebied van duurzaamheid en milieu. Wij werken daarom samen met leveranciers die verantwoording af kunnen leggen over de herkomst van het materiaal. Zij maken gebruik van innovatieve oplossingen en weten waar de grondstoffen vandaan komen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een verantwoordelijkheid die wij samen met leveranciers en klanten oppakken, want het gaat om de toekomst van onze kinderen!

Het juiste schoolmeubilair zorgt voor meer concentratie en betere prestaties

Niet alleen de leerlingen, maar ook het onderwijzend personeel, ondersteunend personeel en de directie zitten een groot deel van de dag. Het juiste schoolmeubilair bepaald voor een groot deel hoe iedereen aan het eind van de dag weer naar huis gaat. Wij durven zelfs te zeggen dat met de juiste combinatie van inrichting de prestaties omhoog zullen gaan.

De combinatie van leren in een inspirerende en rustgevende omgeving (qua kleur en sfeer), met ergonomisch meubilair en de juiste akoestiek, zorgt ervoor dat iedereen zich beter kan concentreren. Dit kan uiteindelijk zelfs zorgen voor betere prestaties.

School tafels en stoelen in onze webshop

In onze webshop vindt u een deel van het schoolmeubilair, maar omdat het vaak om grotere aantallen en specifieke wensen en eisen gaat, komen wij graag vrijblijvend langs om u te adviseren.

Wij hebben een ruim assortiment school meubels voor basisonderwijs en primair onderwijs.

Schoolinrichting

Bij het inrichten van een gehele school komt veel kijken. Wij zijn de specialist om u hierbij te helpen.
 
Wij komen graag vrijblijvend op locatie om u te kunnen adviseren en een passend voorstel uit te werken. Wij maken vrijblijvend 3d tekeningen van uw situatie zodat het totale project voor u uit handen kan worden genomen.
 
Otto’s ontzorgt u volledig bij het inrichten van uw school!
 

Producten

Leerlingentafel

Lunar tafel (maan tafel)

Flexio kast met laden

Kruk UPis1 - geel

Recente projecten

Bekijk een selectie van onze reeds gerealiseerde projecten!

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!