Ga naar de inhoud

Printerparkbeheer

Printerparkbeheer biedt u de mogelijkheid om zeer gedetailleerde informatie over al uw printers in het netwerk te verkrijgen. De oplossing geeft u op elk moment inzicht in storingen, verbruik per printer, tellerstanden en kosten.

Met onze printerparkbeheer kunnen wij u compleet ontzorgen. Wij zorgen voor een optimaal beheer en onderhoud van uw printerpark. Dit geldt ook voor printers die niet door ons geleverd zijn. Deze printing services voor beheer en onderhoud kan ook op afstand plaatsvinden. Op die manier kunnen we ook preventieve maatregelen nemen. Onze printing services omvat indien gewenst ook een regelmatige rapportage. Via onze rapportage kunnen we u op de hoogte houden van onder andere het aantal afdrukken, papierverbruik en tonerverbruik en storingen. 

Voordelen:

  • Tonerbestellingen horen tot de verledentijd en leveren directe tijdswinst op
  • Elke minuut van de dag inzicht in de status van de printapparatuur
  • Inzicht in kosten wordt direct duidelijk, en vormt veelal een goede basis om tot
  • kostenbesparingen te komen
  • Op elk moment rapportages printen over verbruik, machinepark, supplies etc.
  • Het beheer van uw printers kan hierdoor eenvoudig gecentraliseerd worden
  • Onze service organisatie kan beter en sneller analyseren wat de aard van eventuele problemen zijn.

Middels onze beheersoftware (MapSiot TrueMPS) bieden wij een webbased applicatie waarmee op afstand 24 uur per dag en 7 dagen per week informatie van multifunctionele apparaten, printers, kopieermachines en faxapparaten verzameld en beheerd wordt.

Dankzij het overzicht dat onze beheersoftware biedt, zijn bijvoorbeeld onderhoudsbeurten van verschillende machines te combineren en is preventief onderhoud in te regelen op de momenten dat het u het beste uitkomt. Zo wordt de belasting voor uw organisatie tot een minimum beperkt. 

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook
onze webshop!

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!