Ga naar de inhoud

Zorgmeubelen en wachtkamermeubilair​

Zorgmeubilair voor u als behandelaar, denk hierbij aan zorgmeubelen, waaronder Score krukken in diverse kleuren en materialen, al dan niet voorzien van speciale coatings. Maar ook wachtkamermeubilair hebben wij in ons assortiment. U wilt natuurlijk dat uw patiënten zich tijdens het wachten zo comfortabel mogelijk voelen en dat uw wachtruimte weerspiegelt wat u uit wilt stralen.

Daarnaast moet het zorgmeubilair natuurlijk ook makkelijk schoon te maken zijn en in veel gevallen is het ook fijn als het makkelijk te verplaatsen is. Met de juiste wachtkamerstoel kunt u een sfeer creëren waardoor mensen bij binnenkomst direct de huisstijl van uw praktijk herkennen.

Accountmanager Projectinrichting

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook onze webshop

Specifieke toepassingen in zorgmeubelen

Een zorgmeubel gemaakt van materiaal dat ervoor zorgt dat er geen statische elektriciteit opgebouwd wordt, waardoor er een ESD (Electronic Static Discharge) werkplek ontstaat. Deze voldoen aan de IEC61340-5-1 norm. Zittend of staand werken of weinig beenruimte? Sta-hulpen zijn ideaal!

Stoelen die voldoen aan de DIN EN ISO 14644-1, ISO klasse 4 (Class 10 volgens de US Federal Standard 209E), geschikt voor ruimtes die stofvrij moeten zijn en blijven. Indien nodig kunnen deze ook voorzien worden van een Hepa filter, bij staan of gaan (ver)zitten wordt de verplaatste lucht dan altijd gefilterd.
RVS line. Roest Vast Staal. Deze stoelen en/of krukken zijn bestand tegen veelvuldig reinigen met water of chemische ontsmettingsmiddelen, daardoor te gebruiken in ruimtes waar hygiëne heel belangrijk is. Tip: gebruik geen gasveer in ruimtes waar sprake is van hoge zout of chloorgehaltes en kies dan als basismateriaal voor ectrolytisch gepolijst RVS 316. Maar ook diverse modellen zadelkrukken van Score zijn geschikt als zorgmeubilair.

Maak wachten leuk met een wachtkamerstoel

Eerder hebben wij het al gehad over comfort en de huisstijl betreffende de wachtruimte. Om te zorgen dat uw wachtruimte aansluit bij wat u wilt uitstralen is er een breed assortiment stoelen en bijpassende tafels of tafeltjes. Verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren en handige materialen. Want alles moet natuurlijk zeer goed te reinigen zijn. Wij zijn dé specialist in zorgmeubilair en wachtkamermeubilair! 

We zijn trots op het werk dat we leveren. Onze projectportfolio is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Neem een kijkje en ontdek waarom zoveel bedrijven in Nederland, voor Otto’s kiezen voor hun projectinrichting.

De Kaaz
Interieuradvies voor kantoor
Otto kantoormeubelen 1

Maak kennis met onze merken

Logo Viasit
Logo Drentea
Dutchglobe
FP Collection logo
Logo Palmberg

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!