Ga naar de inhoud

Exchange / hosted Exchange

Met onze dienst e-mailhosting krijgt u een veilige mailbox met uw eigen domeinnaam. Deze mailbox is helemaal van uzelf waar niemand anders bij kan. Zo weet u zeker dat uw gegevens veilig zijn en privacygevoelige informatie niet bij verkeerde mensen terecht komt. Ook krijgt u een gratis spamfilter om ongewenste berichten uit je inbox te filteren.

Wanneer u e-mailhosting wilt gebruiken is het noodzakelijk dat u een domeinnaam registreert. Om te controleren of uw gewenste naam nog beschikbaar is, gebruikt u een domeinnaam check tool of u vraagt of wij u hiermee helpen. Uw domeinnaam wordt vervolgens gekoppeld aan uw e-mail. In het bestelproces kunt u aangeven welke domeinnaam u wilt. U kunt dan een professioneler e-mailadres aanmaken, zoals bijvoorbeeld info@jouwdomeinnaam.nl

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook
onze webshop!

Door gebruik te maken van een professioneel e-mailadres (gebaseerd op uw domeinnaam) vergroot u de naamsbekendheid. Iedere keer als klanten uw briefpapier of visitekaartje zien, valt ook het e-mailadres en uw domeinnaam op. Hierdoor heeft u weer kans op meer bezoekers op uw website.

Met Microsoft Exchange Online kunt u e-mails, gedeelde agenda’s en contactpersonen bekijken vanaf zijn pc, Mac, telefoon en browser met de nieuwste virus- en spambeveiliging.

  • Gebruikerspostvakken van 50 GB met bijlagen tot 150 MB
  • Eén postvak om alle e-mailberichten te beheren
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Toegang vanaf elke locatie
  • Integratie met Outlook
  • In-Place archief

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!