Ga naar de inhoud

Audiovisueel

Legamaster heeft een fantastische serie interactieve producten!

Interactieve producten worden steeds meer gebruikt, op scholen, maar ook in vergaderruimtes, kantoren, conferentiezalen en zelfs bij trainingen voor sporters. Er zijn vaste en flexibele interactieve oplossingen, waardoor het mogelijk is iedere ruimte te voorzien van het perfecte presentatiemiddel.  

Software voor audiovisuele oplossingen

Flipbox Software Suite: Eenvoudig in gebruik en u kunt informatie, van aanwezige personen, met eigen middelen makkelijk delen op het scherm. Met name geschikt voor de zakelijke omgeving. De Flipbox Software Suite is zonder training en direct te gebruiken.

Tango software: Speciaal ontworpen om het gebruik van digitale hulpmiddelen te vereenvoudigen. Tango Teach is er speciaal voor educatief gebruik en Tango Elite is er speciaal voor zakelijk gebruik. Het is de meest innovatieve touchscreensoftware op de markt.

 

Onze schermen

Alles audiovisueel geregeld! Er zijn verschillende schermen verkrijgbaar met ontelbaar veel mogelijkheden. Zo heeft ieder board specifieke en unieke eigenschappen:

  • e-Screen PTX-UHD serie – tot 4 bronnen tegelijk weergeven in Full HD kwaliteit
  • e-Screen STX serie – messcherpe beelden in Full-HD en Ultra-HD
  • e-Screen ETX serie – schermbediening zelfs mogelijk zonder aangesloten PC
  • e-screen XTX serie – all-in-one oplossingen met geïntegreerde camera’s


De mogelijkheden zijn onbeperkt en daarom is het simpelweg niet mogelijk om te beschrijven wat de mogelijkheden zijn. U moet het ervaren! Kom langs in onze showroom en laat u verrassen. Wij adviseren u graag op het gebied van audiovisuele oplossingen! 

Wij zijn dé specialist in Audiovisuele oplossingen!

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook
onze webshop!

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van cloud diensten!