Ga naar de inhoud

Directiemeubilair

Wij leveren een compleet assortiment directiemeubilair (directiebureau en directiestoel) van diverse merken zoals Vepa – Drentea, Palmberg, Voortman en Viasit met een hoogwaardige afwerking. Maar wij kunnen ook uw directiekantoor inrichten inclusief wand-, vloer- en raambekleding, zodat het helemaal af is. 

Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden die er voor een ruimte zijn kunnen onze interieurarchitecten een 3D sfeerimpressie maken. U ziet dan wat er mogelijk is en de ruimte gaat alvast ‘leven’. Veel van onze producten zijn uit voorraad leverbaar.

Wij komen graag bij u op locatie om advies op maat te geven. Wij bekijken de mogelijkheden en welke stijl en producten het beste passen in uw situatie en wensen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Broek op Langedijk. 

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook
onze webshop!

Directiekantoor compleet ingericht

Naast een directiebureau en bureaustoel leveren wij ook bijpassende (vergader)tafels en een breed assortiment stoelen. Door alles in dezelfde stijl te kiezen wordt uw directiekamer een mooi geheel, helemaal ingericht naar eigen wens en passend bij uw huisstijl.
Wat de afmeting van uw werkkamer ook is, wij richten het zo in dat het een prettige werkruimte wordt door gebruik van verschillende kleuren en artikelen. Verschillende series zijn geschikt voor bv ontvangstruimte, directiekamer of een andere kantoorruimte.

Een prettige maar vooral efficiënt kantoor zodat de directie optimale aandacht heeft voor het bedrijf, zoals een persoonlijke vergaderruimte, strak design, luxe uitstraling, geschikt voor intensief gebruik.

Met bijpassende vloer en wandbekleding maken we uw directiekamer helemaal af. 

Directiemeubilair met hoogwaardige afwerking

Directiemeubilair geeft een professionele uitstraling passend binnen uw verdere kantoormeubilair.
Een ruime vergadertafel, rekening gehouden met een juiste ergonomie, Een ruimte werkplek met bijvoorbeeld een hoekopstelling van bureau en ergonomische bureaustoel (directiestoel). Uiteraard opbergruimte in passende archiefkasten (eventueel met sloten), uw complete inrichting.
Persoonlijk advies van onze specialisten, ruimte ontworpen op uw wensen en eisen. Wij bieden diverse directielijnen van design uitstraling tot stijlvolle robson eiken, ons directiemeubilair heeft een hoogwaardige afwerking voor zorgeloos langdurig gebruik.
Team otto's

Onze specialisten

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken met onze specialisten, dan komen wij graag bij u langs. Of kom vrijblijvend langs om te informeren wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van directiemeubilair.

Van directiestoelen tot directiebureau, wij zorgen voor de juiste uitstraling van uw directiekamer. Luxe uitstraling maar uiteraard ook oog voor ergonomie!

Directiemeubilair kopen doe je bij de specialist: Otto’s

We zijn trots op het werk dat we leveren. Onze projectportfolio is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Neem een kijkje en ontdek waarom zoveel bedrijven in Nederland, voor Otto’s kiezen voor hun projectinrichting.

De Kaaz
Interieuradvies voor kantoor
Otto kantoormeubelen 1

Maak kennis met onze merken

Logo Viasit
Logo Drentea
Dutchglobe
FP Collection logo
Logo Palmberg

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!