Ga naar de inhoud

ICT beheer uitbesteden? Bekijk onze diensten

Altijd en overal kunnen werken! Dat kan als alle data centraal beschikbaar is, alle applicaties en bestanden overal bereikbaar zijn, gebruikers onderling efficiënt kunnen communiceren en uw netwerk toch optimaal beveiligd is. Met de ICT-diensten van Otto’s dus! 

ICT is belangrijk!

Weet u dat de juiste inzet van ICT bij kan dragen aan de winstgevendheid van uw organisatie? Wij zien ICT niet als kostenpost, maar als strategisch middel en daarover adviseren wij u graag! Als u op de zaak komt en alles opstart, wilt u niet hoeven nadenken over uw netwerk, PC’s, printers, cloud oplossingen enzovoort. Dat moet gewoon werken en daar zorgen wij graag voor.

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook
onze webshop!

Interieuradvies voor kantoor

Wij hebben IT-specialisten

Wij hebben ICT-specialisten in dienst die u kunnen voorzien van de juiste informatie voor uw bedrijf. In overleg met u zijn deze specialisten bij calamiteiten zelfs 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij kunnen netwerken voor u beheren, maar ook uw netwerk aanleggen, zowel draadloos als met bekabeling, van twee tot 2.000 pc’s.

Uitstekende service voor uw ICT-diensten

Met onze cloud diensten kunt u eenvoudig beschikken over moderne technologie; zoals server- en desktop hosting, maar ook zwaarbeveiligde HD-videoverbindingen. Uw bedrijfsvoering en waardevolle data zijn onze zorg en bij alle ICT-diensten garanderen wij u natuurlijk uitstekende service!

Wij zijn dé specialist in ICT-diensten! 

Werkplekbeheer

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Broek op Langedijk, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van cloud diensten!