Ga naar de inhoud

Circulaire printers/scanners

Otto’s alles voor kantoor biedt haar klanten een ruime keuze aan innovatieve producten die de productiviteit op kantoor verbeteren en tegelijkertijd een zo laag mogelijke impact hebben op het milieu, hiermee helpen wij organisaties met het behalen van hun doelstellingen op het gebied van documentbeheer en communicatie, maar ook de ontwikkeling op duurzaamheid.

Elektrisch en elektronisch afval (e-waste) is de snelst groeiende afvalstroom ter wereld en inmiddels wereldwijd al 50 miljoen ton per jaar, dit is vergelijkbaar met 125.000 jumbojets.

Al geruime tijd bieden wij aan en leveren wij circulaire multifunctionele printers/scanners (MFP’s), deze worden door onze eigen technische dienst gerefurbisht.

Gedurende de levenscyclus van een product bestaat twee derde van de CO2-emissies uit het winnen van grondstoffen, het transport, de verpakkingsmaterialen, de onderdelen die leveranciers gebruiken en door het gebruik van het product zelf. Met onze circulaire MFP’s kunnen wij de CO2-emissies terugbrengen tot wel 80%. 

Onze 5 belangrijkste beloften aan u:

  • Bijdrage aan uw milieudoelstellingen

Onze reeks circulaire MFP’s is opgezet met het milieu in het achterhoofd. Door te kiezen voor een van onze circulaire MFP’s draagt uw bedrijf bij aan de vermindering van afval en de CO2-emissies en bevordert het efficiënt gebruik van grondstoffen.

  • Zeer aantrekkelijke prijs

Wij zorgen dat elk model zeer concurrerend is geprijsd in vergelijking met een nieuw vervaardigd systeem en een vergelijkbare functionaliteit biedt, zodat er een kwalitatief hoogwaardige printoplossingen van Canon beschikbaar is voor bedrijven van elke willekeurige omvang en met verschillende budgettaire behoeften.

  • Aanbieden van onze beste systemen

Als wij onze circulaire MFP’s selecteren, kijken wij alleen naar onze eerdere bestsellers, of die met een uitstekende staat van dienst op basis van de feedback van onze klanten en partners.

  • Alle functionaliteit die u nodig heeft

Elke systeemconfiguratie wordt zorgvuldig afgestemd om de benodigde functionaliteit en accessoires te bieden, die aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende kantoren voldoen.

  • Garanderen van Canon-kwaliteit

De Canon MFP’s staan bekend om hun prestaties, en duurzaamheid, en wij willen dat zo houden. Daarom zorgen we ervoor dat elk circulaire MFP aan dezelfde strikte standaarden als onze nieuwe modellen voldoet en wordt geleverd met een gelijkwaardige garantiebescherming.

Wij zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat u een gevarieerde keuze heeft uit kwalitatief hoogwaardige documentoplossingen voor nu en in de toekomst. Daarom vullen wij onze reeks nieuw geproduceerde kantoorsystemen met een reeks refurbisht / circulaire modellen. 

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook
onze webshop!

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!