Ga naar de inhoud

Akoestische oplossingen

Een van de grootste uitdagingen van het moderne kantoor is het beheersen van het geluid. Tegenwoordig werken we vaker in open ruimtes, die hoewel ze interactie en samenwerking bevorderen, vaak gepaard gaan met ongewenste omgevingsgeluiden.

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook
onze webshop!

Gespecialiseerd in akoestiek

Bij Otto’s geloven we dat een lawaaierige werkomgeving geen noodzaak is. Sterker nog, met onze akoestische oplossingen kunnen we deze overlast aanzienlijk verminderen. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van deze akoestische uitdagingen en creëren zo een rustige en productieve werkplek voor uw medewerkers.

Een slechte akoestiek kan de productiviteit van uw team verminderen. Gelukkig bieden wij een breed scala aan oplossingen die in elke ruimte kunnen worden toegepast. Denk aan akoestische wand- en plafondpanelen, stoffen meubelen, akoestische kasten en zelfs akoestisch kunstwerk! Door de keuze voor geluidsabsorberende materialen verminderen we de nagalm en verbeteren we de geluidskwaliteit. 

Vroeger kon je de deur gewoon sluiten om het omgevingsgeluid te dempen, maar met het moderne open kantoorconcept is de akoestiek veel belangrijker geworden. Onze akoestische oplossingen bieden niet alleen een antwoord op het geluidsprobleem, ze creëren ook een prettigere werkplek. Door het verminderen van nagalm, verbeteren we de concentratie en productiviteit van uw team.

Geluiddempende plekken met stoffen meubelen en akoestische panelen kunnen bijdragen aan een prettige werkomgeving. Of wat dacht u van een akoestische treinzit waarin het geluid om u heen wegvalt en een rustige plek wordt gecreëerd? Dit zijn slechts een paar voorbeelden van hoe akoestiek, design en comfort hand in hand kunnen gaan.

En het mooiste is dat deze akoestische oplossingen naadloos integreren met uw huidige kantoorinrichting. Een akoestisch kunstwerk kan bijvoorbeeld een geweldig statement zijn en bijdragen aan de visuele aantrekkelijkheid van uw kantoor!

Akoestische oplossingen kantoor​

Bent u benieuwd wat wij voor uw kantoor kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.
Optimale akoestiek verminderd nagalm en verbeterd de concentratie bij medewerkers.

Onze partners

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!