Meteen naar de inhoud

Akoestische oplossingen kantoor​

Het ‘nieuwe werken’ in open ruimtes zorgt er helaas voor dat steeds meer mensen last hebben van omgevingsgeluiden. 

Een lawaaierige omgeving komt de concentratie van uw medewerkers niet ten goede. Dit hoeft echter niet zo te blijven, want hier is verrassend veel aan te doen. Wij lossen deze akoestische problemen graag op!

Slechte akoestiek zorgt ervoor dat medewerkers minder productief zijn. Wij hebben een aantal eenvoudige oplossingen die in elke ruimte toe te passen zijn:

  • Akoestische wandpanelen
  • Akoestische plafondpanelen
  • Stoffen meubelen
  • Akoestische kasten
  • Akoestisch kunstwerk
Met verschillende producten kunnen we een akoestisch probleem oplossen. Door te kiezen voor zachte materialen, die zorgen voor geluidsabsorptie, zorgen we ervoor dat de galm afneemt en geluidskwaliteit beter wordt.

Optimale akoestiek zorgt voor een prettige werkplek

Vroeger was het heel eenvoudig en zat iedereen alleen of samen met iemand te werken in een kantoor van steen. Last van het geluid op de gang, gewoon de deur dicht en het probleem was opgelost. Tegenwoordig werken we in kantoortuinen, hebben we open werkplekken en wordt er gebruik gemaakt van andere (bouw)materialen. Hierdoor is akoestiek veel belangrijker geworden en is het niet meer weg te denken als het kantoor wordt ingericht. Maar waar moet u aan denken en wat zijn akoestische oplossingen? Optimale akoestiek verminderd nagalm en verbeterd de concentratie bij medewerkers.

Akoestische oplossingen kantoor​

Geluiddempende plekken met stoffen meubelen op het kantoor kunnen bijdragen aan een prettige werkomgeving, zodat u rustig kunt werken of overleggen. Denk bijvoorbeeld aan een ‘treinzit’. Op het moment dat u hierin zit, valt het geluid om u heen weg en wordt er een rustige plek gecreëerd waar u kunt praten, bellen of werken. Wij noemen dit akoestisch verantwoord…

Naast geluiddempende plekken zijn er ook akoestische panelen, plafondplaten en kasten met akoestische achterwanden. De juiste stoffering kan ook een groot verschil maken. Al deze oplossingen zorgen ervoor dat omgevingsgeluiden een stuk minder hinderlijk zijn. Weet u wat het mooie is? Dit gaat heel goed samen met comfort en design!  

Akoestiek, design en comfort gaan perfect samen​

Comfort is namelijk niet alleen een goede stoel, maar ook de combinatie van factoren, zoals akoestiek, licht, klimaat, vormen en materialen. De juiste keuze draagt bij aan een prettige werkomgeving. Als u dit helemaal goed doet, kan akoestiek zelfs qua design een echte aanwinst zijn voor het bedrijf.

Denk maar eens aan een akoestisch kunstwerk aan de muur! 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u meer informatie nodig wat betreft akoestiek of wilt u dat wij vrijblijvend bij u langskomen om de mogelijkheden te bekijken? Neem dan gerust contact met ons op! Slechte akoestiek, daar hebben wij de juiste akoestische oplossingen voor!

Onze partners

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!