Ga naar de inhoud

Kantoorinrichting Alkmaar

Wij leveren kantoormeubilair van diverse bekende merken zoals Drentea, Palmberg, Voortman, Viasit en Interstuhl, veelal uit voorraad leverbaar. Wij kiezen onze merken zorgvuldig, want kwaliteit en service vinden wij heel belangrijk bij onze producten, maar daarnaast is het voor ons erg belangrijk om te weten hoe onze leveranciers omgaan met duurzaamheid en de circulaire economie.

Kennismaking met onze kantoorinrichter in Alkmaar

Bij Otto’s vinden wij persoonlijk contact en service belangrijk. Daarom starten we altijd met een vrijblijvende kennismaking met onze specialisten. Tijdens dit gesprek inventariseren we samen uw wensen en brengen we de mogelijkheden in kaart.
Otto kantoormeubelen 1
Interieuradvies voor kantoor

Goede kantoorinrichting is prettig om in te werken. Dat een stoel verstelbaar moet zijn om goed te kunnen werken weet iedereen echt wel. Toch zijn er nog veel bedrijven waar mensen niet beschikken over de juiste ergonomische aanpassingen, zoals:

  • ergonomische bureaustoelen

  • hoogte verstelbare bureaus

  • ergonomische werkplekken

  • zit sta bureaus

 

De kans dat mensen dan net niet goed, of helemaal niet goed zitten is groot; met alle gevolgen van dien. Nek- schouder- en rugklachten komen helaas nog veel te vaak voor bij mensen met een zittend beroep. En dat kan echt anders, ook bij een thuiswerkplek. Wij kunnen adviseren en bieden ook proefmeubilair aan, zodat u op de werkplek zelf kunt testen welke bureaustoel of bureau het beste bij u en uw mensen en inrichting past. Ergonomische stoelen en tafels passen tegenwoordig prima in elke stijl kantoorinrichting. De producten zijn in alle stijlen verkrijgbaar. Maak een afspraak op locatie, of u bezoekt onze showroom met kantoormeubelen in Broek op Langedijk.
De Kaaz
Interieuradvies voor kantoor

Industriële kantoorinrichting geven een stoere en warme sfeer aan uw kantoor. Door het gebruik van donkere kleuren en een goed lichtplan geeft het een rustige uitstraling. Een werkomgeving waar uw medewerkers zich prettig voelen, wat de productiviteit ten goede komt!

Wij hebben een breed assortiment kantoormeubelen die goed te combineren zijn voor een industriële uitstraling, wij komen graag langs op locatie om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken.

Design kantoorinrichting Alkmaar

Mooie moderne design kantoorinrichting geven meteen een luxe uitstraling en fijne sfeer op kantoor. Functionele kantoorinrichting die in elk kantoor een mooie plek kunnen krijgen.

Design kantoorinrichting, zoals vergadertafels, zit sta bureau, archiefkasten, bureaustoelen, of barkrukken, wij zijn dé leverancier voor uw projectinrichting. Zowel voor de meubels als de accessoires, wij realiseren het geheel.

Wij adviseren wat voor materialen en kleuren het beste passen binnen jullie kantoor. Zo wordt er naast sfeer en uitstraling ook rekening gehouden met akoestiek en ergonomie.

De Kaaz

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen! Wij bedienen heel Nederland, o.a.: Alkmaar, Amsterdam, Heerhugowaard, Haarlem, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Tilburg en Zwolle