Ga naar de inhoud

Werkplekonderzoek (WPO)​

Een goede werkplek bestaat uit meer dan alleen een bureau en een bureaustoel. Het gaat om het totale plaatje, inclusief comfort, ergonomie en de juiste akoestiek. 

Zeker nu er steeds meer flexplekken komen, is het belangrijk om het per persoon goed en makkelijk in te kunnen stellen en dat kan! Wij hebben bureaus waar diverse voorkeuren in opgeslagen kunnen worden. Daarnaast is een goede bureaustoel natuurlijk essentieel en vergeet kastruimte niet. Zeker als u werkt met flexwerkplekken is het fijn om een soort lockers te hebben om spullen in op te bergen, maar ook de archiefkasten kunnen vaak niet ontbreken.
Otto kantoormeubelen 1

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook
onze webshop!

Wanneer is een werkplek goed? Deze vraag zullen veel mensen anders beantwoorden, al zijn er natuurlijk wel een aantal belangrijke richtlijnen.

Een goede werkplek komt prestaties ten goede

Zeker als er mensen zijn binnen uw bedrijf met lichamelijke klachten of klachten qua geluid en comfort kunnen onze specialisten een werkplekonderzoek (WPO) voor u uitvoeren. In overleg met u wordt er dan gekeken naar mogelijkheden om eventueel te verbeteren. Soms is een kleine aanpassing al voldoende om qua ergonomie of comfort veel te verbeteren.

Een fijne werkplek

Een werkplek werkt pas goed als alles klopt! Wij kunnen alle aspecten van een werkplek in kaart brengen en zorgen dat alles klopt. Wij zijn dé specialist in werkplekken!

Recente projecten

Bekijk een selectie van onze reeds gerealiseerde projecten!

Maak kennis met onze merken

Logo Viasit
Logo Drentea
Dutchglobe
FP Collection logo

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!