Ga naar de inhoud

Volledige Kantoorinrichting voor Zicht Risico- en Verzekeringsadviseurs

Zicht Risico- en Verzekeringsadviseurs, een gerenommeerd bedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat, helpt zowel particuliere als zakelijke klanten met het maken van bewuste keuzes over financiële risico’s. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Den Bosch, en het was een genoegen voor ons bij Otto’s Kantoorinrichting om niet alleen hun hoofdkantoor in te richten, maar ook hun kantoren in Breda, Apeldoorn, Capelle aan den IJssel, Eindhoven en Groningen. 

Het project

Bij het inrichten van de kantoren van Zicht was het van essentieel belang om een omgeving te creëren die aansloot bij hun ethos van het bieden van persoonlijk advies en producten die passen bij de unieke behoeften van hun klanten. Daarnaast hadden we de taak om circa 350 elektrisch verstelbare werkplekken te leveren, met speciale aandacht voor kabelmanagement. 

Onze aanpak

Voor dit project hebben we gekozen voor Palmberg en Logilink – merken die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid. De zit sta werkplekken van Palmberg zijn uitgerust met een display en memoryfunctie, waardoor ze gemakkelijk aan te passen zijn aan de individuele behoeften van de werknemers.

Om ervoor te zorgen dat de werkruimtes netjes en georganiseerd bleven, hebben we elke werkplek uitgerust met drie kabeldoorvoerdoppen, een kabelgoot en een kabelslang. Dit zorgde ervoor dat alle kabels netjes waren opgeborgen en de werkruimte ongehinderd bleef. 

Het resultaat

De uitkomst van dit project is een reeks efficiënte en aantrekkelijke werkplekken die de professionaliteit en klantgerichte benadering van Zicht weerspiegelen. De elektrisch verstelbare bureaus en de zorgvuldig georganiseerde kabels creëren een prettige, rommelvrije werkomgeving die het welzijn en de productiviteit van de werknemers bevordert.

Het succes van dit project weerspiegelt onze vruchtbare samenwerking met Zicht Risico- en Verzekeringsadviseurs. We zijn er bij Otto’s Kantoorinrichting trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het creëren van een werkomgeving die hun merkidentiteit onderstreept en hun werknemers in staat stelt om zich te concentreren op datgene waar ze het beste in zijn.