Meteen naar de inhoud

Wij hebben de overstap gemaakt van traditionele bureaus naar zit/sta bureaus. In het verleden heeft Otto’s voor ons kantoor in Alkmaar al eens bureaus verstelbaar gemaakt. Wij kenden Otto’s vanuit die kant al geruime tijd. Uiteindelijk hebben wij een opdracht in de markt gezet voor ongeveer 300 bureaus waarbij Otto’s uiteindelijk als beste naar voren kwam.  Een van de reden waarom wij voor Otto’s hebben gekozen is de prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast hebben ze de opdracht zeer goed uitgewerkt en zijn er duidelijke afspraken gemaakt over de uitrol van de 300 bureaus over onze kantoren door heel Nederland. Otto’s gaat zeer professioneel te werk (vragen goed uit, communiceren duidelijk, houden zich aan de afspraken) waardoor wij als klant ontzorgd worden. En dat is precies waar wij naar op zoek waren. 

Zicht risico- en verzekeringsadviseurs

Het hoofdkantoor van Zicht is gevestigd in Den Bosch, dit kantoor hebben wij in mogen richten, maar daarnaast hebben wij ook Breda, Apeldoorn, Capelle aan den IJssel, Eindhoven en Groningen mogen doen, kortom een vruchtbare samenwerking!

Zicht begeleidt zakelijke- en particuliere klanten al ruim 100 jaar bij het maken van bewuste keuzes over financiële risico’s. Bijvoorbeeld door samen goed vooruit te kijken. En door wensen en situatie in kaart te brengen. Maar ook door na te denken over verschillende oplossingen.

Dit doet Zicht met persoonlijk advies en financiële producten die aansluiten bij de fase van het (zakelijk) leven van hun klanten. Daardoor kan de klant zich richten op de dingen waar het in het leven écht om draait. Dat is gelukkig geregeld!

Projectinformatie

Bij dit project hebben wij gewerkt met de volgende merken:

– Palmberg
– Logilink

Bij Zicht Risico en Verzekeringsadviseurs levert Otto’s gefaseerd circa 350 elektrisch verstelbare werkplekken uit. Dit keer was de nieuwe vestiging van locatie Alkmaar aan de beurt. De zit sta werkplekken van Palmberg zijn uitgevoerd met display en memoryfunctie en er is in het bijzonder aandacht besteed aan kabelmanagement.

Zo is elke werkplek voorzien van 3 kabeldoorvoerdoppen, kabelgoot en kabelslang. De bureaus zijn vakkundig afgemonteerd en op locatie geleverd door de eigen servicemonteurs van Otto’s. 

Projectfoto's

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!