Meteen naar de inhoud

Zicht risico- en verzekeringsadviseurs

Het hoofdkantoor van Zicht is gevestigd in Den Bosch, dit kantoor hebben wij in mogen richten, maar daarnaast hebben wij ook Breda, Apeldoorn, Capelle aan den IJssel, Eindhoven en Groningen mogen doen, kortom een vruchtbare samenwerking!

Zicht begeleidt zakelijke- en particuliere klanten al ruim 100 jaar bij het maken van bewuste keuzes over financiële risico’s. Bijvoorbeeld door samen goed vooruit te kijken. En door wensen en situatie in kaart te brengen. Maar ook door na te denken over verschillende oplossingen.

Dit doet Zicht met persoonlijk advies en financiële producten die aansluiten bij de fase van het (zakelijk) leven van hun klanten. Daardoor kan de klant zich richten op de dingen waar het in het leven écht om draait. Dat is gelukkig geregeld!

Projectinformatie

Bij dit project hebben wij gewerkt met de volgende merken:

– Palmberg
– Logilink

Bij Zicht Risico en Verzekeringsadviseurs levert Otto’s gefaseerd circa 350 elektrisch verstelbare werkplekken uit. Dit keer was de nieuwe vestiging van locatie Alkmaar aan de beurt. De zit sta werkplekken van Palmberg zijn uitgevoerd met display en memoryfunctie en er is in het bijzonder aandacht besteed aan kabelmanagement.

Zo is elke werkplek voorzien van 3 kabeldoorvoerdoppen, kabelgoot en kabelslang. De bureaus zijn vakkundig afgemonteerd en op locatie geleverd door de eigen servicemonteurs van Otto’s. 

Projectfoto's

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!