Meteen naar de inhoud

Na een tijd kantoorruimte gehuurd te hebben, konden wij ons eigen pand betrekken in Hoofddorp. Een mooie uitdaging want we wilden graag onze sfeer uitdragen die bij ons bedrijf past. We hebben de hulp ingeschakeld van Jacob van Otto’s met betrekking tot het meubilair en later ook de verdere inrichting. Jacob zijn adviezen hebben wij ter harte genomen. Naast een aantal bureau’s hebben we ook een tweetal elektrisch in hoogte verstelbare bureaus aangeschaft. Fijn voor die personen die graag even de benen strekken.Jessica heeft ons zeer goed geadviseerd in kleur en materialen, vaak kiezen binnenhuisarchitecten voor hetgeen zij mooi vinden, maar Jessica voelde ons precies aan. De sfeer die is neergezet is precies die bij ons past.Door de goede service en vooral de persoonlijke benadering van Otto’s ademt ons kantoor de sfeer uit die wij graag willen. Niet voor niets zeggen wij: “Als het op werken gaat lijken, stoppen er ermee’. De sfeer is huiselijk en past ons als een jasje. We krijgen dan ook vaak complimenten als mensen voor het eerst bij ons binnenkomen.Grote complimenten aan Jessica die met haar 3D tekeningen liet zien wat de mogelijkheden waren. Hierdoor krijg je al snel een idee hoe een kale ruimte er aangekleed uit komt te zien. Bij de opening waren zowel Jacob als Jessica aanwezig, ook hier getuigt hun betrokkenheid.

We Call for You

De bedrijfsnaam WeCallForYou, heeft geen uitleg nodig, de naam dekt de lading! Voor WeCallForYou mochten wij de kantoorruimte in Hoofddorp ontwerpen en inrichten, een uitdaging waar onze interieurstyliste in samenwerking met hun een persoonlijke touch aan heeft gegeven. Wij zijn trots op het resultaat! 

Over We Call for You
Met onze ervaring ontzorgen en begeleiden we klanten met als uiteindelijk doel: de commerciële resultaten verbeteren. Dit doen we door nieuwe markten in kaart te brengen en actief te benaderen. Of door een nieuw product of dienst aan te bieden in de markt. Maar ook met het stelselmatig opvolgen van bestaande potentiële leads.In een markt die geregeerd wordt door telemarketingbureaus vol studenten, korte termijncontracten en uitgekauwde belscripts werkt WeCallForYou verrassend traditioneel. Een snelle verkoop is altijd het vieren waard, maar wij gaan voor structureel succes. Anders hadden we het zelf ook niet al die tijd volgehouden. 

Projectinformatie

Bij dit project hebben wij gewerkt met de volgende merken:

– Fell touch
– Interstuhl
– Budget office 

Projectfoto's

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!