Meteen naar de inhoud

Het was zover. Sophista was uit zijn jasje aan het groeien en ons kantoor in Hoofddorp (Actan) wilde we ook graag vertegenwoordigd hebben in Alkmaar en omgeving. Het was tijd om te verhuizen. We hebben even nodig gehad om een pand te vinden dat volgens ons voldeed aan alle eisen en daardoor werd de tijdsdruk redelijk hoog met de opzegging van het pand waar we destijds zaten. Gelukkig vonden we in Otto’s een partner die ons een groot gedeelte uit handen kon nemen, ook door de diverse contacten die ze hebben in de regio. Door het meedenken en het snelle schakelen tussen de plafondsysteembouwer, de meubelleveranciers etc. wisten we toch nog onze krappe planning te behalen.

Sophista

Sophista gaf ons de kans om voor hun een 3D ontwerp te maken voor hun kantine, receptie, kantoren, vergaderruimtes en directiekantoren. Op basis daarvan hebben wij het in mogen richten!

Sophista fusies & overnames laat zich het beste kenmerken als een jong, proactief team van professionals die veel waarde hechten aan persoonlijk contact. Daarom is de dienstverlening van het team van specialisten ook georganiseerd rondom een vaste contactpersoon. Daarbij treedt Sophista niet alleen op bij overnames voor aan- of verkopende partijen, maar in passende omstandigheden ook als onpartijdig procesbegeleider ten dienste van alle betrokken partijen of als adviseur bij herstructurering en revitalisering van bedrijven.

Projectinformatie

Bij dit project hebben wij gewerkt met de volgende merken:

– Voortman
– Interstuhl
– Shaffenbrug
– Legamaster
– Modulyss

En dit project hebben wij gedaan in samenwerking met:

– Punt systeembouw
– Schildersbedrijf Frank de Koning
– Free design 

Projectfoto's

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!