Meteen naar de inhoud

Ons kantoor was 20 jaar oud, en door de jaren heen aangevuld met “nieuw” meubilair. Dat paste niet meer in een geheel, waarbij je een moderne en technisch hoogstaand bedrijf wil uitstralen. In samenwerking met de ontwerpers van Otto’s werd er een plan ontwikkeld om in één keer alles te vernieuwen. Meubels, kleuren van de wanden en vloerbedekking. Het effect was niet alleen de professionele uitstraling, maar ook een veel efficiëntere indeling. De werkomgeving veranderde van een stoffig kantoor imago naar een dynamisch en misschien wel een hightech engineeringsafdeling. 

SEW Energy BV

Wij mochten voor SEW in Broek op Langedijk een ontwerp maken voor het opnieuw inrichten van kantoren, directiekantoor en de entree.

SEW is een gepassioneerde werktuigbouwer. Gespecialiseerd in hoogwaardig laswerk van leidingen en staalconstructies. Als betrouwbare specialist in technische oplossingen voor industriële installaties, ligt hun kracht in het ontwerpen, fabriceren, plaatsen en onderhouden van leidingwerk, constructies, apparaten, vaten en tanks. Onshore en offshore.

Projectinformatie

Bij dit project hebben wij gewerkt met onderstaande merken:

– Schaffenburg
– Viasit
– Object floor
– M2 floor
– Besselink 

Projectfoto's

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!