Meteen naar de inhoud

Na de bouw van ons nieuwe pand in Oudkarspel lag er voor ons een grote uitdaging met betrekking tot de inrichting van de nieuwe kantoorruimtes, keuken en fotostudio. Maar hoe pak je zoiets aan? Helemaal zelf doen of toch hulp vragen bij professionals? Door de jaren heen wisten we Otto’s al prima te vinden voor diverse kantoorbenodigdheden. Door de uitstekende service, een persoonlijke benadering en een uitgebreide uitleg over wat Otto’s nog meer voor ons kon betekenen op gebied van kantoorinrichting, was de keus snel gemaakt. Dat Otto’s daarnaast met meerdere partners uit de regio contacten heeft, maakt dat alles onder één dak samen komt. Voor de klant een groot voordeel en dat is naar onze mening ook hun grote kracht. Door de prachtige 3D tekeningen van Jessica Groot en haar oprechte betrokkenheid bij ons project, raakten we al snel enthousiast. Ook de samenwerking met Jacob de Jong over het aan te schaffen kantoormeubilair verliep bijzonder prettig, alsof we al jaren samenwerkten. En dat geldt ook voor Niels Ruiter en Mark de Jong. Zij waren belast met de planning en installatie van het kantoormeubilair. Ook hun professionele bijdrage maakt dat we met het resultaat meer dan tevreden zijn!

PAT Europe

Voor PAT Europe BV mochten wij de kantoren, fotostudio en keuken inrichten.

Dit is nu typisch zo’n voorbeeld van een project waarbij we door naar elkaar te luisteren zijn gekomen tot een prachtig eindresultaat.

PAT (Parts & Accessories Traders) Europe handelt ruim 25 jaar in auto-, aanhanger- en caravanaccessoires, camping- en vrijetijdsartikelen en brandveiligheidsproducten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Oudkarspel. Daarnaast hebben ze een verkoopkantoor in Duitsland en een inkoopkantoor in Hangzhou, China.

Projectinformatie

Het betrof een project voor de nieuwbouw van het kantoor in Oudkarspel waar wij de kantoren, inclusief directie, fotostudio en keuken in mochten richten, wij hebben in dit project gewerkt met de volgende merken:

– Voortman
– Palmberg
– Viasit
– Legamaster
– Home sweet Home
– Besselink 

Projectfoto's

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!