Ga naar de inhoud

Otto's Kantoorinrichting voor PAT Europe BV

Voor PAT Europe BV mochten wij de kantoren, fotostudio en keuken inrichten.

Dit is nu typisch zo’n voorbeeld van een project waarbij we door naar elkaar te luisteren zijn gekomen tot een prachtig eindresultaat.

PAT (Parts & Accessories Traders) Europe handelt ruim 25 jaar in auto-, aanhanger- en caravanaccessoires, camping- en vrijetijdsartikelen en brandveiligheidsproducten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Oudkarspel. Daarnaast hebben ze een verkoopkantoor in Duitsland en een inkoopkantoor in Hangzhou, China.

PAT Europe Otto's
PAT Europe Otto's
PAT Europe Otto's

Het project

Voor de nieuwbouw van het PAT Europe kantoor in Oudkarspel, kregen we de uitdagende opdracht om niet alleen de kantoren en directieruimtes te ontwerpen, maar ook een fotostudio en de keuken. Een integraal project waarbij functionaliteit en stijl moesten samensmelten tot een harmonieus geheel. 

Onze aanpak

Om dit doel te bereiken, hebben we ervoor gekozen om een sfeer te creëren die zowel de robuustheid van hun industrie als de finesse van de producten weerspiegelt.

Door te werken met gerenommeerde merken zoals Voortman voor de kantoorruimtes, Palmberg voor elegante opslagoplossingen, Viasit voor ergonomisch zitcomfort, en voor interactieve communicatietools Legamaster, hebben we een omgeving gecreëerd die zowel esthetisch als functioneel is.

De afwerking

Het lichtontwerp van Home sweet Home en de verlichtingsarmaturen van Besselink brachten warmte en helderheid in elke ruimte, essentieel voor zowel het welzijn van de werknemers als voor de uitstraling van de fotostudio.

Het resultaat is een ruimte die niet alleen de visie van PAT Europe bevordert, maar ook de creativiteit en productiviteit stimuleert.

Resultaat

Het eindresultaat is een sfeervolle en functionele werkomgeving. Het voldoet aan de wensen en eisen van PAT Europe, een ontwerp klaar om het bedrijf in zijn groei en ontwikkeling te ondersteunen.

We zijn er trots op om deel uit te mogen maken van dit transformatie project. Het onderstreept onze passie voor het creëren van ruimtes die niet alleen voldoen aan de operationele behoeften, maar ook een inspirerende plek zijn om te werken en te groeien.

We hopen in de toekomst meer succesvolle projecten zoals deze te mogen realiseren. 

PAT Europe vs otto's

De projectfoto's

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!