Meteen naar de inhoud

Goed geholpen! Naast een vernieuwing van ons kantoormeubilair hebben wij ook besloten om voor ons nieuwe pand de vloer en raamdecoratie te laten verzorgen door Otto’s. Het advies en de fijne samenwerking hebben wij als erg prettig ervaren.

Inter-On

Voor de nieuwbouw van Inter-On in Noord Scharwoude mochten wij een 3D ontwerp maken en aan de hand daarvan hebben wij het hele project mogen doen, inclusief de planning. Van vloeren tot zonwering, bureaus en ook de kantoorbeplanting hebben wij met Spaansen, onze partner voor bloemen en planten mogen doen. Een compleet plaatje, natuurlijk helemaal aangepast op de wensen en de huisstijl van Inter-On!

Inter-on is sinds 2005 gespecialiseerd in het volledig ontzorgen van opdrachtgevers op het gebied van energiediensten. Van het leveren van personeel voor opnemen van meterstanden tot de werving en selectie van personeel voor opdrachtgevers. Zij doen dit onder andere voor woningbouwverenigingen, energieleveranciers, netbeheerders, waterleidingbedrijven en meetbedrijven. 

Projectinformatie

Bij dit project hebben wij gewerkt met de volgende merken:

– Voortman (bureaus en kasten)
– Interstuhl (bureaustoelen)
– Satteliet (vergadertafel en stoelen)
– Legamaster (schermen)

Daarnaast hebben wij bij dit project samengewerkt met:

– Dib Oudkarpsel (zonwering)
– Modulis (vloer)
– Spaansen (beplanting)

Projectfoto's

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!