Meteen naar de inhoud

Voor de inrichting van ons nieuwe kantoor waren wij op zoek naar kantoormeubilair. Gezien onze relatie met Otto's hebben wij een afspraak gemaakt met Maurits Otto, die ons heeft geïnformeerd over de mogelijkheden en ons goed voorzien heeft van advies.In december 2019 zijn wij verhuisd en heeft Otto's ons nieuwe kantoor ingericht met kantoormeubilair.Over de inzet en goede oplevering zijn wij ook zeer tevreden, het kantoor is geheel naar onze wens ingericht en wij genieten nog elke dag van ons mooie kantoormeubilair.

Balans Schoonmaak

Voor het hoofdkantoor van Balans in Alkmaar mochten wij in verband met een verhuizing de receptie, vergaderruimtes en de kantoren inrichten. Een mooie opdracht, waarbij design, huiselijkheid en functionaliteit hand in hand gingen.

Schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. is sinds 1995 een full service schoonmaakbedrijf. Een bedrijf met ruime ervaring, een goede prijs/kwaliteitsverhouding en een klanttevredenheid van 99.6%! Balans is een bedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers, die dagelijks meer dan 600 heel verschillende objecten schoonmaken, met voor ieder object de juiste schoonmaakspecialist, want zoals ze zelf zeggen: ‘schoonmaken is een vak apart en dat is onze passie!’ 

Projectinformatie

Bij dit project hebben wij gewerkt met de volgende merken:

– Schaffenburg
– Interstuhl
– Satteliet
– Viasit
– Voortman

Projectfoto's

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!