Meteen naar de inhoud

We zijn verhuisd naar een compleet nieuw kantoor. Otto’s heeft alle meubels geleverd en ons vooraf geholpen bij de verschillende keuzes. Ze hebben bijvoorbeeld een kleurenvoorstel gemaakt voor de stoelbekleding. Dit alles zonder afbreuk te doen aan het interieurontwerp van de architect. Ook hebben ze alternatieven meubels aangeboden om zonder kwaliteitsverlies binnen het budget te blijven. Als laatste heeft Otto’s heeft zich keurig gehouden aan de afgesproken leveringsdatum. Mede hierdoor is de verhuizing zonder problemen verlopen. 

Alckmaer voor wonen

Wij hebben voor Van Alkmaer voor wonen receptie, kantoren, vergaderruimtes en de kantine opnieuw mogen ontwerpen en in mogen richten. Bekijk de foto’s voor de sfeer welke neergezet is en perfect past bij wie van Alkmaer voor wonen is, een woningcorporatie met hart voor mensen en historie!

Van Alckmaer voor wonen is de oudste woningcorporatie van Alkmaar. Ze verhuren woningen, ook aan mensen die het zelfstandig op de woningmarkt niet redden. Ze vinden het belangrijk om de huren laag te houden en zich in te zetten voor prettige en levensloopbestendige wijken. Ook hebben ze een hart voor monumenten. Zelf verwoorden ze het zo: ‘wij zien het als onze plicht om ervoor te zorgen dat panden met een historische waarde behouden blijven’.

Projectinformatie

Bij dit project hebben wij gewerkt met de volgende merken:

– Drentea
– Interstuhl
– Dutch globe
– Satteliet
– Spoing
– Aeris 

Projectfoto's

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!