Ga naar de inhoud

Kantoorinrichting voor Huize Horeca

In de wereld van horecagroothandels is efficiëntie en klanttevredenheid van cruciaal belang. Huize Horeca, de overkoepelende organisatie voor onafhankelijke horecagroothandels met klanten verspreid over Noord-Holland, Utrecht en Flevoland, begreep dit als geen ander. Met hun bekende merken, Scholten Horecagroothandel, Gerstengel Drankengroothandel en De Man van Drank, hebben ze een solide reputatie opgebouwd in de branche. Maar om hun klanten te blijven bedienen en tevreden te stellen, besloten ze samen te werken met Otto’s voor een projectinrichting dat de concurrentie ver vooruit zou zijn.

Het project

Het project bij Huize Horeca draaide om het creëren van een werkomgeving die niet alleen functioneel was, maar ook de waarden van het bedrijf weerspiegelde. Het doel was om een ruimte te creëren waar efficiëntie, servicegerichtheid en gezelligheid samenkomen. Huize Horeca staat al meer dan 60 jaar in nauw contact met sommige van hun klanten, en ze wilden die langdurige relaties vieren en versterken.

Onze aanpak

We integreerden merken zoals Huislijn, Palmberg, Satelliet, Zuiver en Viasit niet alleen in het interieurontwerp, maar lieten deze ook een belangrijke rol spelen in onze klantgerichte aanpak. Deze merken dragen bij aan het creëren van een sfeervolle en functionele omgeving die aansluit op een gastvrije en servicegerichte visie.

Resultaat

Het resultaat van de projectinrichting bij Huize Horeca is een werkomgeving die de lange geschiedenis en sterke relaties van het bedrijf weerspiegelt. De ruimte straalt een gevoel van service en gezelligheid uit, waardoor klanten zich welkom voelen en vertrouwen hebben in de leveringen van Huize Horeca. Net zoals bij Anytime, waar Otto’s kantoorinrichting een inspirerende werkomgeving creëerde, heeft Huize Horeca nu een ruimte die hun team dagelijks inspireert om topkwaliteit en service te leveren.