Ga naar de inhoud

Otto's Kantoorinrichting Biesboer Expertise

In een wereld waar precisie en discretie het verschil maken, is het belangrijk om een werkomgeving te creëren die dit weerspiegelt. Dit mochten wij onlangs in praktijk brengen, in het kantoor van Biesboer Expertise.

Project Biesboer Expertise X otto's kantoorinrichters
Project Biesboer Expertise X otto's kantoorinrichters
Project Biesboer Expertise X otto's kantoorinrichters

Het project

Biesboer Expertise, bekend om hun integere en bekwame onderzoeksbenadering. Hadden een werkplek nodig die niet alleen functioneel en stijlvol is, maar ook hun deskundigheid uitstraalt en hun behoefte aan privacy respecteert. En dat is precies wat we ze gegeven hebben. 

Onze aanpak

Door de waarden van Biesboer Expertise als fundament te nemen, hebben we een concept gerealiseerd dat hun deskundigheid en onafhankelijkheid weerspiegelt. We hebben gebruik gemaakt van elementen die professionaliteit en vertrouwen uitstralen, van de ontvangsthal tot de bureau’s en vergaderkamers. Elk detail werd zorgvuldig overwogen om overeen te komen met de serieuze aard van hun werk.

Met een strak en professioneel design hebben we een werkomgeving gecreëerd die vertrouwen uitademt. Een plek waar elk detail telt. 

De afwerking

De finishing touch kwam van Newstar, wiens producten het hele project tot een perfect geheel hebben gemaakt. Hun accessoires hebben de functionaliteit en esthetiek van de ruimte verbeterd.

Resultaat

Het vernieuwde kantoor van Biesboer Expertise staat nu als een huis: het is een functionele en stijlvolle ruimte die de onafhankelijke geest van het bedrijf uitdraagt. Het is een plek waar het team met trots kan werken en klanten met vertrouwen kan ontvangen.

We zijn bij Otto’s trots op dit project en enthousiast over de positieve impact die het zal hebben op het werk van Biesboer Expertise. Dit project bevestigt onze passie voor het creëren van werkplekken die net zo veelzijdig zijn als de klanten voor wie we ze ontwerpen. We kijken uit naar de toekomst, klaar om meer kantoren in te richten met een persoonlijke touch.

Project Biesboer Expertise X otto's kantoorinrichters
Project Biesboer Expertise X otto's kantoorinrichters