Ga naar de inhoud

Otto's Kantoorinrichting profvoetbalclub AZ

Bij AZ draait alles om teamgeest, strategie en prestatie. Otto’s kreeg de uitdagende taak om deze dynamiek te vertalen naar een kantooromgeving die even energiek en gefocust is als het team op het veld.

AZ X otto's kantoorinrichters
AZ X otto's kantoorinrichters
AZ X otto's kantoorinrichters

Het project

AZ is niet zomaar een voetbalclub; het is een gemeenschap waar elke dag gestreefd wordt naar topresultaten. Voor zo’n gedreven team moest hun kantoorruimte een thuisbasis zijn die zowel de vastberadenheid als de samenhorigheid van de club uitstraalt.

Onze aanpak

Geïnspireerd door de passie van AZ, hebben we een interieur ontworpen dat de kracht en vitaliteit van de club ademt. We hebben kleuren en materialen gekozen die een sfeer van concentratie en saamhorigheid creëren. Elk element in het ontwerp is gericht op het versterken van het teamgevoel en het bevorderen van een omgeving waar strategieën kunnen worden gesmeed en successen gevierd.

Met een strak en professioneel design hebben we een werkomgeving gecreëerd die professionaliteit uitademt. Een plek waar elk detail telt. 

De afwerking

De finishing touch kwam van Newstar, wiens producten het hele project tot een perfect geheel hebben gemaakt. Hun accessoires hebben de functionaliteit en esthetiek van de ruimte verbeterd.

Resultaat

Het resultaat is een kantoorruimte waarin de geest van AZ voelbaar is. Het is een plek die energie geeft en waar het management, de coaches en de ondersteunende collega’s zich kunnen richten op het behalen van de volgende overwinning. Otto’s is trots om bij te dragen aan de infrastructuur van succes van AZ.

We zijn enthousiast over het geleverde werk en het potentieel van deze ruimte. Net zoals op het veld, is ook hier elk detail belangrijk, en we zijn verheugd dat we dit belangrijke project hebben mogen realiseren. 

AZ X otto's kantoorinrichters
AZ X otto's kantoorinrichters