Ga naar de inhoud

Otto's Kantoorinrichting voor Actan

In de wereld van financiële en fiscale dienstverlening is een goed ingericht kantoor net zo essentieel als de juiste strategische beslissingen nemen voor je bedrijf. Onlangs hadden we de eer om een bijdrage te leveren aan het succesverhaal van Actan door hun projectinrichting te verzorgen.

Het project

Actan benaderde ons met de uitdaging om hun kantooromgeving te transformeren naar een ruimte die hun filosofie en waarden weerspiegelt. Ons doel was duidelijk: creëer een werkomgeving die niet alleen functioneel is, maar ook inspirerend en professioneel oogt.

Onze aanpak

Om dit doel te bereiken, hebben we gekozen voor hoogwaardige merken zoals Vitra, Steelcase, Haworth, Herman Miller en Knoll. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit, innovatief design en duurzaamheid.

Vitra en Steelcase werden ingezet voor het meubilair in de vergaderruimte, Haworth en Herman Miller voor de kantoormeubelen, en Knoll voor de receptie en gemeenschappelijke ruimtes. De keuze voor deze merken garandeerde niet alleen een esthetisch aantrekkelijke inrichting, maar ook een ergonomische en functionele omgeving. 

Resultaat

Het uiteindelijke resultaat is een kantooromgeving die de kernwaarden van Actan weerspiegelt: professionaliteit, eerlijkheid en toewijding. De ruimte biedt niet alleen een inspirerende werkomgeving voor het team, maar ook een warm welkom voor klanten.

We zijn trots op wat we samen met Actan hebben bereikt en kijken uit naar verdere samenwerking in de toekomst. Net zoals Actan ondernemers ondersteunt bij hun financiële vraagstukken, ondersteunen wij hen bij het creëren van de ideale werkomgeving om hun missie te volbrengen.