Meteen naar de inhoud

Otto’s ondersteunt de paardensport als sponsor van de North Holland Horse Trials

Otto’s is trots om sponsor te zijn van de North Holland Horse Trials (NHHT) in Oudkarspel. Als paardensport liefhebber ziet Otto’s de NHHT als een geweldige kans om de sport te ondersteunen en de gemeenschap te helpen het beste uit zichzelf te halen.

De NHHT is een internationale eventing wedstrijd die jaarlijks in Oudkarspel wordt gehouden. Het evenement trekt top ruiters uit de hele wereld, waaronder Olympische deelnemers en nationale ploegen. Het is een geweldige gelegenheid om te genieten van de sport, de paarden en de prachtige omgeving.

Als sponsor van de NHHT biedt Otto’s ondersteuning aan de organisatoren, ruiters en alle deelnemers om er een geweldige ervaring van te maken. Het evenement biedt de perfecte gelegenheid om de paardensport in Nederland te bevorderen en te laten groeien.

Het evenement biedt ook tal van andere activiteiten, waaronder de Food te Voet Tour en de Beddencross, die voor alle leeftijden leuk zijn. Er is ook een speciaal programma voor kinderen om te genieten van ponyrijden en andere leuke activiteiten.

Otto’s is verheugd om sponsor te zijn van de North Holland Horse Trials en kijkt uit naar het Paasweekend van 6 t/m 9 april 2023. Het evenement is een geweldige kans om te genieten van de paardensport en de gemeenschap te ondersteunen. Kom langs en beleef een geweldige dag met ons!

Recente artikelen

De voordelen van co-working spaces voor ondernemers en freelancers

Co-working spaces hebben de manier waarop mensen werken en samenwerken getransformeerd, met name voor ondernemers en freelancers. Deze gedeelde werkruimtes bieden tal van…

Het creëren van een gezonde balans tussen werk en privé met behulp van kantoorontwerp

Een gezonde balans tussen werk en privé is essentieel voor het welzijn en de tevredenheid van werknemers. Een goed doordacht kantoorontwerp kan een…