Meteen naar de inhoud

Kantoormeubelen Bergen

Otto’s biedt een totaaloplossing voor uw kantoor, bedrijf, instelling of gewoon voor thuis in de regio Bergen. Gebaseerd op een groot assortiment A merken en altijd met de beste service en hoogste kwaliteit. Dat kunnen wij garanderen, want al sinds 1876 zijn wij uw totaal leverancier; de onmisbare schakel!

Iedere dag zien wij als een kans om beter te presteren dan de dag daarvoor en wij geloven dat samenwerken kracht verdubbelt! Daarom staan wij met onze leveranciers, onze partners en ons enthousiaste team dagelijks klaar om dat te realiseren, want uw kantoor is onze zaak!

Maak een afspraak op locatie of kom langs in onze showroom in Broek op Langedijk, 20 minuten van Bergen.

Ergonomisch kantoormeubilair

Dat een stoel verstelbaar moet zijn om goed te kunnen werken weet iedereen echt wel. Toch zijn er nog veel bedrijven waar mensen wel een verstelbare bureaustoel hebben, maar het moeten doen met een vast bureau zonder verstelbare monitorarm. De kans dat mensen dan net niet goed, of helemaal niet goed zitten is groot; met alle gevolgen van dien.

Nek- schouder- en rugklachten komen helaas nog veel te vaak voor bij mensen met een zittend beroep. En dat kan echt anders, denk aan een zit-sta bureau, waar zittend en staand werken eenvoudig afgewisseld kan worden! Zowel elektrisch als met de hand bedienbaar te verkrijgen. Wij kunnen adviseren en bieden ook proefmeubilair aan, zodat u op de werkplek zelf kunt testen welke bureaustoel of bureau het beste bij u en uw mensen past.

Industriële kantoormeubelen

Industriële kantoormeubelen geven een stoere en warme sfeer aan uw kantoor. Door het gebruik van donkere kleuren en een goed lichtplan geeft het een rustige uitstraling. Een werkomgeving waar uw medewerkers zich prettig voelen, wat de productiviteit ten goede komt!
 
Wij hebben een breed assortiment meubelen die goed te combineren zijn voor een industriële uitstraling, wij komen graag langs om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken.

Moderne design kantoormeubelen

Mooie moderne design meubelen geven meteen een fijne sfeer op kantoor. Functionele kantoormeubelen die in elk kantoor een mooie plek kunnen krijgen.
 
Wij adviseren wat voor materialen en kleuren het beste passen binnen jullie kantoor. Zo wordt er naast sfeer en uitstraling ook rekening gehouden met akoestiek en ergonomie.

De up in alle kleuren!

Een leuk ergonomisch krukje is de UP! Doordat de onderkant van de kruk een klein beetje rond loopt, wordt je automatisch gedwongen om te bewegen. Je corrigeert namelijk de schommelingen met je benen en je rug.

Daarnaast is het ook een kruk die gezien mag worden; prachtigdesign en verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurencombinaties. En dat ook nog voor een leuke prijs! Makkelijk om even snel aan te schuiven, maar ook fijn om eenaantal uur op te werken of te studeren.

Kwaliteit, service en advies op maat

Voor ons, als Otto’s zijnde, staan wij naast de kwaliteit van onze producten garant voor de beste service en advies op maat. Want het aanschaffen van nieuwe kantoormeubelen is maatwerk, waar wij u graag bij adviseren.

Onze webshop

Een groot deel van ons assortiment kantoormeubilair is op verschillende plekken te vinden in onze webshop, kijk voor inspiratie op onze webshop of kom vrijblijvend langs in onze showroom.

Wij zijn dé specialist in kantoormeubilair!

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen! 

Recente projecten

Bekijk een selectie van onze reeds gerealiseerde projecten!

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Maak kennis met onze merken

Producten

Flexframe duo bureau

Viasit Newback bureaustoel

zit / sta werkplek

Kruk UPis1