Ga naar de inhoud

Innovatief werken​

Bij innovatief werken denkt u misschien alleen aan technische oplossingen zoals digiborden, mobiele oplossingen, documentmanagement en ICT snufjes.  

Maar innovatief werken heeft ook betrekking op hoe u werkt en zit of juist staat. De ontwikkelingen op het gebied van ergonomisch werken staan niet stil en het wordt steeds eenvoudig om een gezonde, flexibele werkplek aan te bieden aan uw personeel.
Otto kantoormeubelen 1

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook
onze webshop!

Zit- sta… Sta-zit…

Een echte innovatieve oplossing die niet meer zal verdwijnen is de zit-sta werkplek. Afwisselend zittend en staand werken. Wat wordt het steeds eenvoudiger om ook flexwerkplekken te voorzien van een zit-sta bureau. Deze bureaus kunnen de voorkeuren van diverse mensen namelijk opslaan. Zodra een bepaalde gebruiker bij de werkplek is stelt deze zich in op de gewenste zit- of sta hoogte.

Wij blijven innoveren

Als iedereen een werkplek heeft, denkt men al snel dat alles ook wel goed geregeld zal zijn. Het komt alleen regelmatig voor dat wij ergens komen (waar bijvoorbeeld iemand werkt die lichamelijke klachten heeft) en ons om een oplossing wordt gevraagd. Stilstand blijkt dan toch vaak achteruitgang! Omdat wij op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen en innovaties is het vaak mogelijk om met een paar kleine aanpassingen te zorgen dat het prettiger werken is. 

En het leuke van innoveren is, dat een oplossing die gister niet bestond er vandaag wel kan zijn! Informeer daarom vrijblijvend naar onze innovatieve oplossingen, want optimaal kunnen werken is voor iedereen goed. Wij zijn dé specialist in innovatief werken!

Recente projecten

Bekijk een selectie van onze reeds gerealiseerde projecten!

Maak kennis met onze merken

Logo Viasit
Logo Drentea
Dutchglobe
FP Collection logo

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!