Ga naar de inhoud

Groothandel kantoorartikelen

Otto’s biedt een totaaloplossing voor uw kantoor, bedrijf, instelling of gewoon voor thuis. Gebaseerd op een groot assortiment A merken en altijd met de beste service en hoogste kwaliteit. Dat kunnen wij garanderen, want al sinds 1876 zijn wij uw totaal leverancier; de onmisbare schakel!

Wilt u snel al uw kantoorbenodigdheden bestellen bij en een kantoorartikelen groothandel? Dat is mogelijk! Wij verwelkomen u graag in onze shop, maar bieden u ook de mogelijkheid om direct uw kantoorbenodigdheden te bestellen in onze uitgebreide webshop.

> Ga direct naar de shop 

Wij ontzorgen u volledig en denken met u mee

Als ondernemer wilt u vooral bezig zijn met de core business. Ondersteunend daaraan is het voor veel bedrijven van essentieel belang dat de continuïteit van uw kantoorartikelen, waaronder printpapier, inkt, e.d., zorgeloos doorloopt. U wilt bijvoorbeeld niet misgrijpen wanneer u een belangrijke brief moet versturen en de enveloppen weer eens op zijn. Samen met u zorgen wij ervoor dat u altijd voorzien bent in uw kantoorartikelen. Zeker in de bijzondere tijd waarin we momenteel leven en grondstoffen alsmaar duurder worden, denken wij als partner graag met u mee.

Al uw kantoorbenodigdheden op één plek

Wij verzorgen een breed assortiment aan kantoorartikelen voor ieder kantoor. Denk bijvoorbeeld aan producten zoals pennen, schrijfblokken, organizers, markeerstiften, etc. Kortom: wij helpen u met het managen van uw dagelijkse papierzaken.

Printen op kantoor

In ons brede assortiment aan printers vindt u altijd die printer die perfect bij u past. Of u nu veel of weinig print, of het alleen in zwart is of ook in kleur, op A3 of A4 of misschien wel nog kleiner, wij hebben het!

Documenten Scannen

Scan snel en eenvoudig foto’s en documenten naar uw computer of naar een locatie in uw privé- of bedrijfsnetwerk. Van flatbed scanner voor foto’s of documenten van één pagina tot aan hoge snelheid scanners met een invoer voor grote hoeveelheden papier, wij hebben het.

Met een scanner zet u uw papieren documenten om naar een digitale versie. Het papieren archief dat doorgaans veel ruimte in beslag neemt is nu verleden tijd, al uw documenten staan op uw computer of USB-stick, in uw thuis- of bedrijfsnetwerk, of zelfs in de cloud opgeslagen. In dit laatste geval kunt u altijd en waar ook ter wereld bij uw documenten, het enige dat u nodig hebt is verbinding met het internet.

Otto’s Service- en onderhoud

Zowel bij koop als in de lease situatie maakt u gebruik van een all-in onderhouds-overeenkomst, dit betekent “zorgeloos afdrukken tegen een vaste prijs per pagina”. Bij de Otto’s All-in Leaseovereenkomst is ook de afschrijving is inbegrepen. 

Maak kennis met onze merken

Logo Viasit
Logo Drentea
Dutchglobe
FP Collection logo